2777
2789
عنوان

ناباروری

488 بازدید | 66 پست

امروز رفتم دکتر اب پاکیو رو دستم ریخت گفت باید بچه دار شی سریع وقتت کمه چیکار کنم دارم دیونه میشم من قبل باردار ی اولم ذخیرم ۱.۲ دهم بود ای وی اف ناموفق هم کردم بعد ای وی باردار شدم ولی با طب سنتی الان بچه شیر میدم نمیدونم چیکار کنم داروها رو مصرف کنم رو شیرم اثر نزاره بچمو داغون کنم دوست ندارم بچم تک فرزند بزرگ بشه بنظرم خودخواهی هست خودمم دختر خیلی دوست دارم بنظرم هر خونه ای باید یک دختر داشته باشه کیا مثل من مشکل ذخیره تخمدان داشتن شرایط منو داشتن لطفاً راهنماییم کنید روز شبم گریس نیاز به دلداری دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بودن کسایی که ذخیره تخمدان پایین داشتن ولی قابل افزایشه ، تو گوگلم بزنید نوشته انتی مولرین نشون دهنده ذخیره تخمدان واقعی نیست 

الانم ک بچه شیر میدید فکر نکنم بتونید ای وی اف کنید بذارید دوران شیردهیش تموم شه

ولی تو این مدت به تغذیه خوب و خواب و ورزش و حذف قند و شکر و روغن کارخونه ای و .. برسید چون اثر داره رو ذخیره تخمدان و تخمکای خوب 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هایلایت سبز انتی مولرین رو بخونید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بودن کسایی که ذخیره تخمدان پایین داشتن ولی قابل افزایشه ، تو گوگلم بزنید نوشته انتی مولرین نشون دهند ...

اخه میگن ذخیره تخمدان قابل افزایش نیست نشونه یائسگی هست سنو شدم اون موقع گفتن تخمدونات کوچیک شدن

اخه میگن ذخیره تخمدان قابل افزایش نیست نشونه یائسگی هست سنو شدم اون موقع گفتن تخمدونات کوچیک شدن

گفتم بهتون ک ، اون هورمونی انتی مولرین نشون دهنده ذخیره واقعی نیست هایلایت فلورا تاجیکم بخونید توضیح داده 

عکس نی نی هایی ک با ذخیره کمم دنیا اومدن گذاشتن یا کسایی ک ذخیره رو افزایش دادن و عددشون تغییر کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم بهتون ک ، اون هورمونی انتی مولرین نشون دهنده ذخیره واقعی نیست هایلایت فلورا تاجیکم بخونید توضیح ...

هورمون*

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هایلایت سبز انتی مولرین رو بخونید

دستت درد نکنه عزیزم منم با همین اصلاح سبک اولیمو باردار شدم ولی سختمه ک میگه شاید همین فردا ذخیرت صفر بشه بچه هم شیر میدم لنگ ب هوام چیکار کنم 

دستت درد نکنه عزیزم منم با همین اصلاح سبک اولیمو باردار شدم ولی سختمه ک میگه شاید همین فردا ذخیرت صف ...

ببینید اخه نمیشه که ای وی اف کنید فوق تخصص نازایی هم بعید میدونم قبول کنه ، به یه مرکز ناباروری زنگ بزنید فردا بپرسید مطمئن شید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم عزیزم اگر همسرت مشکل نداره خب طبیعی اقدام کنید شاید باردار شدی و نخوای ای وی اف کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببینید اخه نمیشه که ای وی اف کنید فوق تخصص نازایی هم بعید میدونم قبول کنه ، به یه مرکز ناباروری زنگ ...

من ای وی اف کردم یک جنین هم تشکیل نشد با اصلاح سبک باردار شدم بخوامم اقدام کنم با اینفولیک ابووست کوکیوتن داروهای طب سنتی پیش میرم فقط موندم اینا تاثیر داره رو شیرم یا ن