شاغلم ۱۴ سال سابقه کار دارم پرستارم استخدام تامین اجتماعی و حقوقم ماهی ۲۲ . ولی دیگه از سمی. بودن محیط کارم خسته شدم کار پرستاری هم واقعا سنگینه میخوام استعفا بدم نمیدونم چطور جرات پیدا کنم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه همینو میگن ولی من واقعا دیگه از حرفو حدیثا خسته هستم همه با هم دشمنن ولی تو ظاهر قربون صدقه هم میرن همش زیراب میزنن تهمت میزنن دروغ میگن حسادت میکنن پاپوش درست میکنن هر روز جنگ روانی داریم همه هم ناراضی ولی هیچکس هم این روندو تمومش نمیکنه دلیلشم اون بالاییاست که تفرقه میندازنو پادشاهی میکنن
بیخیال ادم شغلشو که واسه دو تا دو نه حرف مفت رها نمیکنه...اگرم دیگه واقعا نمیتونی اول یه جای دیگه با حقوق بالاتر یا حداقل همین میزان پیدا کن بعد برو که بعیده الان دیگه اصن جایی رسمی نمیگیره همه پرستارا قرار دادین قراردادیم یهو دیدی گفتن نیا ماه دیگه...بیخیال کارتو بکن
شرایط مالی رو خیلی بالاو پایین کن، ببین می تونی کار جدید پیدا کنی یا شرایط مالی ت خوبه و نیاز به شغل نداری، همسر من تو ۱۷ سال خودش رو از کار اداری بازنشسته کرد یک سال گذشته شرایط مالی مون خیلی فرق کرده ولی اعصابش و تنش سالم موند و خودش حتی یه روزم پشیمون نیست البته شغل جدیدش تایم بیشتری سرکار هست ولی راحته و اذیت نمیشه.