2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست

نخور عزیزم حیفه اگه حامله باشی ،من الان پسرم سیزده سالشه دلم لک زده برا دومی نمیشه، همش میگم کاش پشت سرش یکی دیگه میآوردم خیلی تنهایه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

خانمی به جای مصرف خودسرانه دارو اول مطمئن شو بارداری یا نه.  بعد تصمیم بگیر

ممکنه علایم ربطی به باراری نداشته باشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه علائم انقدر زود نشون نمیده وسط سیکل!

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نخور عزیزم حیفه اگه حامله باشی ،من الان پسرم سیزده سالشه دلم لک زده برا دومی نمیشه، همش میگم کاش پشت ...

وای نه بخدا پسرک خ شلوغه خ ضعیف شدم توان بچه دوم ندارم 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
حالا نمیدونم اون قرص که داده دوتاش رو با هم مصرف کنم یا نه؟ کسی استفاده کرده قرص اووسیز 

واااااااااااا این حرفا چیه؟!

کدوم بهداشت به شما گفت اگه حس کردی بارداری بخور؟

این قرص فقط یه روش جلوگیری فوریه برای کسانی که روش جلوگیریشون طبیعی هست یا کاندوم که اگر یه زمانی حس کردن مایع منی وارد بدنشون شده اون دوتا قرص رو با هم بخورن تا از بارداری جلوگیری بشه

حالا اگر از ۵روز پیش تا الان نزدکی داشتی و ممشکوکی به باردار شدن دوتاشو با هم بخور

ولی اگر نزدیکی مال قبلتر بوده که دیگه هیچی.فایده نداره

[QUOTE=48883538]اخه علائم انقدر زود نشون نمیده وسط سیکل![/QUOTآخه اولی رو هم اینجور شدم زود فهمیدم ب ...

خانمی این داروها عوارض دارن حتی در صورت بعضی اتفاقها خطر جتنی. اول مطمئن شو حتمله هستی بعد با نظر پزشک دارو بخور. الان هم برو بهااشت یا دکتر راهنمایی بگیر.  فقط با علائم نمیشه گفت بارداری.  انشاءالله هر چی خیره برتت پیش بیاد 

ایشالا بهتر وقتش خدا برات میده خدا بزرگه عزیزم 

ممنون گلم 

انشالله شمام همونی که میخای بشه 

ولی اگه حامله بودی نگهش دار بخدا باهم بزرگ میشن خدا بزرگ به این راحتی به سقط نکن 

یعنی اگه بدونی چقد ادم دوست دارن این لحظه هارو تجربه کنن

من مامان شدم🥲
خانمی این داروها عوارض دارن حتی در صورت بعضی اتفاقها خطر جتنی. اول مطمئن شو حتمله هستی بعد با نظر پز ...

مرسی آره راست میگید حالا تا موعد پری صبر کنم بعد ببینم چی میشه 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
واااااااااااا این حرفا چیه؟! کدوم بهداشت به شما گفت اگه حس کردی بارداری بخور؟ این قرص فقط یه روش ج ...

اگر باردار نبودی یه روشی جلوگیری درست حسابی انتخاب کن

معلومه روش درستی نداری که اون قرص رو بهت دادن بچت کوچیکه گلم یه روش مطمئن داشته باش