2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بخاطر نعیمه میبینمش

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

فقط جوکر تایم گلوریا تا حالا اینقدر نخندیده بودم 😂😂😂😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

قسمت اولشو نصفه نیمه دیدم . کلا جوکرو دارن وقت تلف میکنند و کشش میدن ک قسمتاش بیشتر بشه . الان قسمت اول فقط سلام علیک کردن شون بود و تبلیغ و یه جوکر تایم .

بانوان یک رو دوس داشتم تو اینم نعیمه نظام دوست و لیلون و مریمو دوس دارم

از کجا فیلماشونو ببینم؟ شما از کجا میبینید؟

ببین هر چهارشنبه میاد میتونی بری از اونایی که آهنگ میریزن بگی که برام جوکر جدید رو بریزید یا هم اگه نمیتونی از تو اینترنت بگیر بزن جوکر بانوان جدید میاد برات دانلود هم که داره دیگه 

از کجا فیلماشونو ببینم؟ شما از کجا میبینید؟

ببین گلم پولیه . اما فیلیمو برا اونا ک از نت ایرانسل استفاده میکنند رایگان کرده. هر چهارشنبه ساعت ۸ صبح از فیلیمو میبینم با نت ایرانسل و بصورت رایگان . ولی خب دانلود نمیشه اگه میخوای تو فلش و اینا داشته باشی یا هودت دان کن و انلاین پول بپرداز یا ویدئو کلوم ها