الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اصلا نیازنیست بچه های من نرفتن هیچ مشکلی هم نداشتن جزو ممتازین کلاس هم بوذن
چونکه بچه های تو نرفتن دلیلی نداره بچه های اسی ام نرن!
این بخشیش بر میگرده به هوش،،نمیگم اونایی ک میرن کم هوشن
ولی اونایی که میرن به اندازه یه سال آموزششون از کسایی ک نمیرن بیشتره😊
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بعد چند وقت ک خوب یاد گرفتن به اندازه عدد شکل بکشن،مثلا گردی یا سه گوش
من نگفتم نرن منطورم این بود هیچ فشاری به بچه برای یادگیزی حروف الفبا درپیش دبستانی نیست
خب نیست،نوشتن ندارن همینکه اشنا بشن ک این کلمه پیه خیلی بهتره تا اینکه سال بعدش هم اشنا بشن هم بنویسن
اینجوری نصف راهو رفتن😉
بعد میگه این چنده؟بچه میگه دو،میگه پس به اندازه خودش گردی بکش
بچه ام دوتا گردی میکشه