2777
2789

اصلا نیازنیست بچه های من نرفتن هیچ مشکلی هم نداشتن جزو ممتازین کلاس هم بوذن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چونکه بچه های تو نرفتن دلیلی نداره بچه های اسی ام نرن!

این بخشیش بر میگرده به هوش،،نمیگم اونایی ک میرن کم هوشن

ولی اونایی که میرن به اندازه یه سال آموزششون از کسایی ک نمیرن بیشتره😊

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

خب من شاغلم پسرم از سه سالگی مهد رفته و الان هم پیش دبستان هست و چاره ای ندارم

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خب من شاغلم پسرم از سه سالگی مهد رفته و الان هم پیش دبستان هست و چاره ای ندارم

منظورم این بود اصلا نگران یادگیری حروف در پیش دبستانی نباش  به بچه هم دریادکیری فشارنیار 

پیش دبستانی بیشتر برای شناخت جهت ها تمرین مداد دست گرفتن تمرین نقاشی در حد همون ۵ سالگی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منظورم این بود اصلا نگران یادگیری حروف در پیش دبستانی نباش به بچه هم دریادکیری فشارنیار پیش دبستانی ...

متاسفانه الان آموزش خیلی بیشتر از این حرفاست 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

چونکه بچه های تو نرفتن دلیلی نداره بچه های اسی ام نرن!این بخشیش بر میگرده به هوش،،نمیگم اونایی ک میر ...

من نگفتم نرن منطورم این بود هیچ فشاری به بچه برای یادگیزی حروف الفبا درپیش دبستانی نیست 

من نگفتم نرن منطورم این بود هیچ فشاری به بچه برای یادگیزی حروف الفبا درپیش دبستانی نیست

خب نیست،نوشتن ندارن همینکه اشنا بشن ک این کلمه پیه خیلی بهتره تا اینکه سال بعدش هم اشنا بشن هم بنویسن

اینجوری نصف راهو رفتن😉

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤