2777
2789
عنوان

کسی که مسئول قرعه خونگیه ❓

160 بازدید | 24 پست

سلام

بنظرتون کارمزد انتقال پول، برای کسی که قرعه بنامش افتاده باید از خود وام کم شه یا مسئول قرعه از حساب خودش بر پرداخت کنه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه چقدر میشه 

ما که یه صندوق هر ماه پول را به حساب برنده واریز میکنیم 

یه صندوق دیگه هم می‌زنیم به حساب صاحب صندوق اون جمع پول را واریز می‌کنه واسه برنده چیزی کم نمیکنه

معمولا چون اولین نفر خود مسئول بر میداره این هزینه هم با خودشه دیگه 

خدایی تا حالا این همه وام خونگی برداشته بودم این سوال پیش نیومده بود😄😄😄😄

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دوست دارم شرکت کنم چند بار پیگیر شدم ولی نمیدونم چرا نمیشه پول قرعتون چقدره و چند ماهست

من خودم مسئول نیسم

۵۰ میلیون ۲۰ماهه ولی ۱۰ ماهه بهتره اگه همه بتونن قسط بالا بدن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
معمولا چون اولین نفر خود مسئول بر میداره این هزینه هم با خودشه دیگه خدایی تا حالا این همه وام خونگی ...

ربطی نداره ها

من خودم مسئول نیسم۵۰ میلیون ۲۰ماهه ولی ۱۰ ماهه بهتره اگه همه بتونن قسط بالا بدن

اره زمانش کمتره باشه خیلی بهتره میگم نقل و انتقال میرن عابر بانک یا با اپلیکیشن بانکی انجام میدن برنامه  اپ نقل وانتقال پولش ۵ تومنه فقط 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
ربطی نداره ها

پس چرا نفر اول بر میداره 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اره زمانش کمتره باشه خیلی بهتره میگم نقل و انتقال میرن عابر بانک یا با اپلیکیشن بانکی انجام میدن برن ...

هرکدوم که پیش بیاد

نه اپلیکشنی هایی هستن که کل پولو یجا میشه زد