2777
2789
عنوان

کسی که مسئول قرعه خونگیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
پس چرا نفر اول بر میداره

خب مسئول قرعه زحماتش هم گردن اونه

اون باعث شده افراد جمع شن جمع پولا پیگیری همه وظایفشه

باید یه سودی ببره خودش دیگه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون مطمئنه دیگه درسته

قربونت

تاالان که بوده

برا بانک پاسارگاده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
قربونتتاالان که بودهبرا بانک پاسارگاده

میگم من در مورد بلو بانک هم شنیدم خبر دارین چطوریه چون میری دانلود کنی نظر منفی نمیتونی بذاری بچه ها تو بازار میگفتن حالا نمیدونم کدوم درسته نمیدونم نقل پول کدومشون بیشتره 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
میگم من در مورد بلو بانک هم شنیدم خبر دارین چطوریه چون میری دانلود کنی نظر منفی نمیتونی بذاری بچه ها ...

بلوام دارم ولی امتحان نکردم که میشه مبلغ بالا زد یا نه

مسئول قرعه هر ماه شماره حساب شخص برنده رو ارسال کنه برای همه واریز کنن به حساب برنده اگر به حساب مسئول بریزی کم کاستی شو یه تومن باشه دو تومن باشه جور میکنه سر موعد تحویل میده و بعضیا بد قلقی میکنن دیر پولشو میدن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

مسئول قرعه هر ماه شماره حساب شخص برنده رو ارسال کنه برای همه واریز کنن به حساب برنده اگر به حساب مسئ ...

شمااینجوری میکنید؟

میگن خود مسئول پولو بده بهتره مطمعنتره

شمااینجوری میکنید؟میگن خود مسئول پولو بده بهتره مطمعنتره

بله 

نه ربطی نداره ما مبالغ بالا هم داشتیم۵٠/۸٠/۱٠٠ خواستی یه گروهم بزن عکس رسیدا رو بفرستن ولی اونایی که گروه ندارن برای قرعه پیامک میکنن شماره کارتو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بله نه ربطی نداره ما مبالغ بالا هم داشتیم۵٠/۸٠/۱٠٠ خواستی یه گروهم بزن عکس رسیدا رو بفرستن ولی اونای ...

ممنون

بنظرمنم روش خوبیه