یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگم من در مورد بلو بانک هم شنیدم خبر دارین چطوریه چون میری دانلود کنی نظر منفی نمیتونی بذاری بچه ها تو بازار میگفتن حالا نمیدونم کدوم درسته نمیدونم نقل پول کدومشون بیشتره
مسئول قرعه هر ماه شماره حساب شخص برنده رو ارسال کنه برای همه واریز کنن به حساب برنده اگر به حساب مسئول بریزی کم کاستی شو یه تومن باشه دو تومن باشه جور میکنه سر موعد تحویل میده و بعضیا بد قلقی میکنن دیر پولشو میدن
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
شمااینجوری میکنید؟میگن خود مسئول پولو بده بهتره مطمعنتره
بله
نه ربطی نداره ما مبالغ بالا هم داشتیم۵٠/۸٠/۱٠٠ خواستی یه گروهم بزن عکس رسیدا رو بفرستن ولی اونایی که گروه ندارن برای قرعه پیامک میکنن شماره کارتو
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن