2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی اعتقاد دارم

دیروز هم درمورد چیزی یکی تاپیک‌زد نوشتم

چون منی که اعتقاد نداشتم‌ و مطمئن شدم بعد ها کسی برامون دعا گرفته باعث شد مادرم به شدت بیمار بشن 

ولی کاری کردیم که تمام دعا های مزخرف سنگین از بین رفتن و حال مادرم خوب شد

چیکار کردی

برای چشم زخم کندر بگیر وقتی اسپند دود میکنی یکیش بنداز توش چهارقل هم قبلش بخون

برای از بین بردن حتی از دعا گرفته تا چه میدونم جادو جنبل مدفوع سگ‌پیدا کنید توی خونه با حیاط دود بدید ولی اصلا اصلا نزارید نزارید دود اون مدفوع سگ وقتی داره ازش بلند میشه بهتون بخوره چون از چشم بقیه می اوفتید

مدفوع سگ‌به قدری تاثیر داره که نمیتونم سرش قسم‌بخورم خوب نیست واییییییییییی به شدت تاثیر داشت کلا تمام دعا ها رو از بین برد

عزمزمه وقتی به اون خونه ی که توش جادو کردن برامون یاحالا دعا گرفتن دسترسی نداشته باشیم چی کنیم؟از را ...

ببین من‌نمیگم زنعموی من به شدت جادوگره همون دعا کرد برای مامانم که مریض شد مامانم حالش بد میشد بعد میرفتیم از سونو بگیر تا آزمایش چیزیش نبود می‌گفت سالمه ولی داشت درد می‌کشید 

اون وقت یکی گفت کندر دود کنید چشم زخمه واااااای راست گفت بخدا حال مامانم خوب شد 

بعدش کلا جو خونمون سنگین بود من خودم با اینکه اعتقادی نداشتم ولی شک کردم چون انگاری طلسم و جادو شدیم گفتم این دعاست به بدبختی کسی رو پیدا کردیم که اهل اینکار ها باشن چون ما نمیدونستیم چی به چی اون وقت گفت چه کسی دعا آورده ریخته یا گذاشته تو خونه تون یا چه از راه دور براتون دعا کرده فقط باید مدفوع سگ آتیش دود کنید مثلا ذغال بزارید بعد مدفوع رو دود کنید باهاش تو خونه تون چون هر کی براتون دعا کرده از بین میره 

مطمئنی باطل میکنه؟

مدفوع سگ قول صد در صدی بهت میدم چون خودم‌با چشم‌خودم دیدم

اگر غیر این بود میگفتم نه

ولی خودت رو طرف دوده نبر حالا دودش تو خ نه پخش بشه طوری نیست ولی دودی که مستقیم از ذغال و مدفوع بلند میشه اصلاااا نگیر