2777
2789
عنوان

بچه ها کی حالم خوب میشه

353 بازدید | 31 پست

یک رابطه پنج ساله داشتم البته اون دانشجو یک شهر دیگه بود...ولی خیلی با هم صمیمی بودیم...

سه ماه تقریبا کات کامل کردم بخاطر تفاوت خانوادگی که نمیتونست خوشبختمون کنه

اون تا جایی اصرار کرد ولی من تصمیمو گرفتم حتی خانواده ام راضی شدن اما من حاضر نشدم...

اما هنوز بعضی وقتا دلم واسش تنگ میشه..دلم میخواد بهش زنگ بزنم...ببینمش...نمیدونم این حسه لعنتی تا کی هست باهام؟

چرا  تموم نمیشه یادش و خاطرش

چکار کنم :((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالت ودرک میکنم ...‌تا برسم به همسرم کلی. سختی کشیدم ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

سعی جن هرجه زودتر با یه مورد خوب ازدواج .کنی.مطمعن باش فراموش میکنی.

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
سعی جن هرجه زودتر با یه مورد خوب ازدواج .کنی.مطمعن باش فراموش میکنی.

مورد که واسم میاد

این بنده خدا همش تو ذهنم ظاهر میشه همش میگم نکنه هیچ کس مثل این دوسم نداشته باشه

آخه خیلی دوسم داشت و داره در حد روانی ها که اذیت میشدم از دوست داشتنش

منم یه رابطه بهم خورده دارم

روزا معمولا دور و برم شلوغه و مشغله هام زیاد 

شبا روانی میشم 

یه دقیقه شمارشو پاک میکنم

یه دقیقه دوباره سیو میکنم

یه دقیقه بلاکش میکنم

یه دقیقه انبلاکش میکنم

یه دقیقه عکس و فیلمامو پاک میکنم

ولی دوباره ریکاوری میکنم 

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
کی تموم میشه این عذاب؟

سعی کن .. هرچی‌یادگاری عکس‌داری ودیل کنی..

خودت وسرگرم کارکن یادرس.. میدونم سخته ...هرلحظه اش خاطرس ولی.. چاره ای نیس.. 

باید فراموش کنی.. پس. ازهرچی‌که تورو یاد گذاشته میندازه دوری. کن ...

بعدچندماه دگ .چ به ازدواج فکرکن .. به ساختن زندگیت ..نمیگم همون موقع ازدواج کن نه 

فقط میخام فکرکنی به ایندت .. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
کی تموم میشه این عذاب؟

تا سه وعده ی دیگه کسی میاد تو زندگیت که زندگیت رو دگرگون میکنه. توی حروف اسمیش ح (ه)،  الف یا میم هست...

😐😐😐

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
منم یه رابطه بهم خورده دارم روزا معمولا دور و برم شلوغه و مشغله هام زیاد  شبا روانی میشم  ...

آخ.......

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
تا سه وعده ی دیگه کسی میاد تو زندگیت که زندگیت رو دگرگون میکنه. توی حروف اسمیش ح (ه)،  الف یا م ...

😯😯😯

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
پنج سال بوده خوب‌.نمیتونی انتظار داشته باشی زود همه چیز کمرنگ بشه.اما افرین به ارادت

همه فقط میگن آفرین بهم

ولی خسته شدم 

درونم یک جنگه 

داغونم

نمیخوام با یک ازدواج سریع خودمو بدبخت تر کنم

میخوام پاکش کنم بعد برم سراغ کسی

چجوری پاکش کنم