2777
2789

بیایین در مورد یک معضل تو سایت ی فکر اساسی کنیم..

چرا بعضی یا بهتره بگم ی عده ی محدود از دوستان متأسفانه رفتارهایی از خودشون بروز میدن که واقعاً در شأن یک آقای محترم و نجیب نیست.

یهو وسط پست ها میبینی حرف هایی میزنند که آدم خجالت میکشه اسم ببره. 

لطفاً یکم خویشتندار باشیم . با همون یک عده ی محدود هستم. شما دوستان اگر واقعاً دنبال رابطه این،  پیشنهاد بنده اینه که یک نفر رو برای زندگی در نظر بگیرین که از هر نظر برای شما مناسب باشه و با همون یک فرد در ارتباط باشند. 

اینکه در هر تاپیک وارد بشیم و حرف هایی به دور از شأن یک مرد نجیب و محترم بزنیم از نظر بنده  واقعاً جلوه ی مناسبی نداره.

این حرف ها رو بعنوان یک هم نوع و هم‌جنس خدمتتون عرض کردم که لازم نباشه هر روز و هر لحظه از طرف خانم های محترم در اعتراض به این نو‌ع رفتارها تاپیک زده بشه یا پست گذاشته بشه..

لطفاً رعایت کنیم. ولو اینکه هیچ نوع منظور و غرضی پشتش نباشه باز هم از نظر بنده  جلوه ی درستی نداره.

کاربر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین وجود که میدونم موقع ثبت نام محدودیت جنسیت نداره اما دلیل عضوشدن شما چیه؟

بله عرض میکنم خدمتتون . برای این هست که بنده با آقایونی که به هر دلیل وارد این سایت شدند ، تبادل نظر کنم و دور همی بگیرم. 

حالا اگر ممکنه شما بفرمایید که دلیل حضور شما در این تاپیک چه هست؟!

کاربر آقا

مگه مردا هم میان سایت؟....سر کار نمیرن....یادمه ۲ سال پیش تاپیک زدم کلی از مادروخواهرشوهرم بدگویی کردم🤣 ....یهو اتفاقی دیدم شوهرم پشت سرم داره میخونه (روز جمعه تعطیلی خونه بود)....خدایا مرگ با چشمام دیدم آخه خیلی وابسته و بچه ننه بود.....خودمو زدم به اون راه گفتم از من نیست یکی دیگه نوشته دارم میخونم....نمیدونم فهمید یا نه خودمو زدم به اون راه.....از اون موقع تا حرفی میزنم میگه برو از نی نی سایت مشاور بگیر...تو که خوب بلدی راهشو.....

حاج آقا ولو تموم شد سخنرانی ؟خب ازنظر منم حضور مردااینجا خیلی بده

کربلایی شما بفرمایید تاپیک های دیگه اظهار نظر بفرمایین. چون با ورود به این تاپیک ثابت کردین که حتی خودتون هم اعتقادی به این حرفتون‌ ندارین.

کاربر آقا

مگه مردا هم میان سایت؟....سر کار نمیرن....یادمه ۲ سال پیش تاپیک زدم کلی از مادروخواهرشوهرم بدگویی کر ...

اگه آقاتون بچه ننه بود ، پس چرا با دیدنش مرگ رو با چشاتون دیدین.!!!?😕

کاربر آقا