2777
2789
عنوان

نمیدونم خیانت بود یا نه؟

938 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها این موضوع مال فروردین ماهه ولی هنوزم نتونستم هضمش کنم و همیشه تو فکرمه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم چیکار باید کنم؟

یه روز شوهرم از سر کار اومد خونه گفت تو به من اعتماد داری؟(با اینکه یه بار مچشو گرفتم ولی دیگه خییییلی وقت بود که سربه راه شده بود و منم کامل دیگه اطمینان بهش داشتم)بعد منم گفتم اره چطور؟گفت سرکار ک بودم ی دختره زنگ زد به گوشیم گفت بهم ک پنجاه بریز به کارتم شوهرم گفته بود شما؟برا چی باید بریزم؟اونم شماره منو برا شوهرم خونده بود و گفته بود اگه نریزی زنگ میزنم به زنت میگم ما با هم دوستیم.حالا اینارو شوهر من برام تعریف میکرد الان بقیشو میگم

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

خوب شما میگفتی من که بدون مدرک باور نمیکردم...

یعنی هیچ عقل سالمی اینو باور نمیکنه😓

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من خیلی عصبانی شدم و داد وبیداد راه انداختم و خلاصه دعوا شد گفتم این کیه ک شماره منو داره و..... تا اینکه خود شوهرم پیشنهاد داد ک بریم ازش شکایت کنیم اینو ک گفت یه ذره خیالم راحت شد ک چیزی بینشون نبوده ،بعد خیلییییی دنبال شکایت رفتیم ولی گفتن چون مزاحمتی نداشته نمیتونید شکایت کنید

بچه ها هنوزم شماره نحسشو توی گوشیم دارم ولی اون موقع ها خیلی بهش زنگ زدم و اس دادم و تو تلگ رام پیام دادم ولی همش میگفت ببخشید اشتباه شده

من فقط چون شوهرم خیلی دنبال شکایت بود ازش که بهم ثابت کنه چیزی بینشون نبوده خیالم راحت شد خودم شاهد بودم ک نشد ازش شکایت کنیم واسه همین دیگه بیخیال شدم

ببین عزیزم اگه بخوای بشینی به این چیزا که قبلا اتفاق افتاده فکر کنی جز اینکه زندگی رو به کام خودت تلخ میکنی هیچ فایده ی دیگه ای نداره .ولی از حالا به بعد حواست بهش باشه .مخصوصا اینکه یه بار مچشو گرفتی .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

حتنا آشنا بوده تیرش به سنگ خورده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش