2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم دیگ زندگیم‌به ته کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۴ ساله عروسی کردیم به جز عقد از اول که دست به زن داشت ولی الان چند وقتی هست گذاشته کنار اینجور ...

یعنی دست بزن داشت

چرا گذاشتی بچه بیاری

این اشتباهت بود

حالا دعوا اشکال نداره

از اول رو ماشین مردم کار میکرد

یا قبلن جای دیگه کار میکرده

گفتم که مشکلش اینه که تنبل تلاش نمیکنه برا زندگیم تا من جند بار نگم تکرار نکنم نمیره سرکار حالا با این کارا هم کاری ندارم هرشب دعوا جنگ پول ندارم نمیرسونم برا جی اومدی تو زندگیم برا چی باهم ازدواج کردی براچی بچه دارشدی اینا جوری دعوا میکنه که هرشب اشکم درمیاد براش فرقی نمیکنه چه تو خیابون باشه چه تو ماشین چه تو خونه

بخدا منم شوهرم هر روز روزی چند بار اشکم و در میاره.

به من پول نداره.وقت نداره.و....

چی بگم دلم خیلی گرفته است 

حتی حامی هم برا طلاق ندارم.

خالا برا من میلیاردره تو سرش بخوره ایشالا به حق 5تن ال عبا.

به حق ام البنین وچهار تا پسراش تو سرش بخوره این پولاش.خونه هاش.ماشین هاش و....

گفتم که مشکلش اینه که تنبل تلاش نمیکنه برا زندگیم تا من جند بار نگم تکرار نکنم نمیره سرکار حالا با ا ...

وا مگه تو رفتی خواستگاریش

ضمنا بهش بگو

بیشتر کار کن یه پس اندازی داشته باشیم

باقرض و وام خودت ماشین بخری اینجوری پول به مردم ندی

راستی کرایه خونه هم میدی؟؟؟

همینو بگو هرچی دلش میخواد میگه نمیتونم بیشتر از این کار کنم چه میدونم یه روز میگه کمرم درد میکنه یه روز میگه پام درد میکنه بهونه میاره آره کرایه خونه رو با پول یارانه میدیم