خاستم بگم که من باردارم و تمام رژیم پسر دار شدن و رعایت کردم ولی آن تی احتمال دختر داد خواستم بگم که همه این چیزا فقط اتلاف وقت هست و بعضی از ما مادرا باید همیشه در حسرت نوزاد پسر بمونیم...تمام تست های جوش شیرین و بوعلی و موهای زائد پسر نشون داد ولی الکی بود..تنها تستی ک دختر نشون داد علامت وی در هردو چشمم بود
با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم احتمال خطا تو ان تی هست ولی خیلی کمه بچه اولته ایشالله صحیح و سالم باشه خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر میدونه منم دومیو باردارم دختره اوایل ناراحت بودم ناشکری میکردم ولی الان اصلا خوشحالم خدا بهم ی بچه سالم دیگه میده فقط شکر کن
کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی
نه بچه اولم هست نه دایی داشتم نه عمو نه داداش همه چشمشون به من بود نوه پسر بیارم ولی به بنبست خوردم..یکسال تمام لبنیات نخوردم تمام استخوان و دندونم خراب شد..معدم و با فلفل سیاه زخم کردم..عرق کاسنی و کاچی و....همش حرفه و حرف
با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
بخدا این تابستونی از گرما آتیش میگرفتم ولی ذره ای دوغ و ماست و سردیجات نمیخوردم ..کیت تخمک گزاری گرفتم..دو سه ماه فلفل درشت سیاه میخوردم..جوش شیرین تزریق کردم..گاهی ب حال خودم خندم میگیره ک الکی وقت گذاشتم..