2777
2789
عنوان

آیا احتمال ان تی درسته

1225 بازدید | 116 پست

سلام به همه هموطنان عزیز 

من الان باردارم و قبلش رژیم پسر داشتم و تمام موارد و رعایت کردم ولی ان تی احتمال دختر داد خواستم بگم فقط وقت الاف کردنه ولاغیر بعضیا باید تو حسرت یه پسر بمونن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ب من ان تی جای عالی رفتم گفت پسره ولی دختر بود

ان تی الکیه

تعداد ضربان قلب ۷ یا ۸ هفته جنین بگو خودم برات حدس بزنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته تا خدا نخواد همه دکترای عالمم بسیج بشن نمیشه

خواهر شوهر من عین شما رژیم پسرزایی گرفت زیر نظر دکتر بود دارو مصرف کرد اما خدا نخواست و جای یه پسر، دوقلو دختر داد ماشالله چقدرم بچه هاش شیرین ودوست داشتنی هستن دختر برکت خونس انشالله سالم باشن شما هم حق داری پسر بخوای انشالله خدا برات بخواد

دقیقا عین من

منم کلی رژیم دختر دار شدن رعایت کردم رفتم ان تی گفت احتمالا پسره و خب پسر هم هست آنومالی هم رفتم سل فری هم دادم تو جفتش پسر نوشته منم دومین بچه ام پسره و باید تو حسرت دختر بمونم ولیییییییی راضیم به رضای خدا الهی شکر فقط سلامتی و صالح بودنش برام مهم دیگه❤️

دقیقا عین منمنم کلی رژیم دختر دار شدن رعایت کردم رفتم ان تی گفت احتمالا پسره و خب پسر هم هست آنومالی ...

من رژیم دختر گرفتم دختر شد .

انشالله بعدی بشه اونی که میخوای

لایک نکنید😜

ب من ان تی جای عالی رفتم گفت پسره ولی دختر بودان تی الکیهتعداد ضربان قلب ۷ یا ۸ هفته جنین بگو خودم ب ...

ضربان قلب ۸ هفته۱۲۰بود

دوازده هفته۱۷۰

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تزریق جوش شیرین داشتم..کاسنی به همسرم میدادم..لبنیات حذف..کاچی و..‌معدم با فلفل سیاه داغون کردم..همش الکی بود

ضربان قلب ۸ هفته۱۲۰بوددوازده هفته۱۷۰

بنظرم دختره 

بازم اگه اشتیاه بود حللال کن دیگه حدس میزنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بنظرم دختره بازم اگه اشتیاه بود حللال کن دیگه حدس میزنم

ممنون عزیزم

خودمم دارم باهاش کنار میام ولی مهرش ب دلم هنوز نیفتاده و نمیتونم قبول کنم این برام شرایط بارداری و سخت تر کرده

[QUOTE=362561272]آن تی دقیق نیست عزیزم من سر داداشم گفت دختره  همسرتون آزمایش داده مشکلی نداشته؟؟[/QUO

آزمایش ندادیم عزیزم طبیعی باردار شدم حتی کیت تخمک گذاری خریدم وقتی دوتا خط پررنگ شد اقدام داشتم