2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
بزن تو دهنش

راس ميگه بخدا من شوهرم ٦ ميره ٥ مياد من هنوز از رخت خواب بيرون نيومدم همشم غور ميزنم منو ببر بيرون 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقابله به مثل کن.تو هم ایراد بگیر از رانندگیش،از لباس پوشیدنش،از غذا خوردنش،از راه رفتنش،از حرف زدنش ...

این جوری که دیگه زندگی نمیشه میشه میدون جنگ

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد
بهش میگم چرا اینقدر ایراد میگیری چرا اینقدر یه حرف هز روز تکرار میکنی میگه آیا ایراد و غر غر نیست می ...

عزیزم درست فک کن

میدونم شما هم کلی خسته میشی از خونه داری و...

ولی شاید ی جاهایی واقعا حق با همسرت باشه

ک اونو سعی کن رفعش کنی

ی ایراد الکی هم ک میگیره جبهه نگیر غر نزن دعوا نکن

مثلا اگه گفت چرا خونه مرتب نیست خیلی اروم بگو عزیزم از صبح درگیر بچه و .... بودم حالا بیا باهم مرتب کنیم 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
تو نقاط مثبتشو پر رنگ میکنی؟ ازش تعریف میکنی؟ ازش تشکر میکنی؟ زبونت شیرینه؟ 

زبونم تلخ نیست محبت میکنم وقتی ایراد میگیره فقط گوش میدم دهن به دهنش نمیشم ولی این اواخر دیگه خسته شدم وقتی میاد خونه استرس میگیرم 

این جوری که دیگه زندگی نمیشه میشه میدون جنگ

پس ایراد گرفت همون لحظه ایراد رو برطرف کن.

حداقل چند تا مثال بزن از چی ایراد میگیره،ما راحت تر راهنماییت کنیم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
زبونم تلخ نیست محبت میکنم وقتی ایراد میگیره فقط گوش میدم دهن به دهنش نمیشم ولی این اواخر دیگه خسته ش ...

یه مدت جوری باهاش حرف بزن که دوس داری اون باشه ، تو یادش بده ازش تعریف کن ، کوچک ترین کاری میکنه تشکر کن ، اصلا به حرفاش واکنش نشون نده ولی اگه حرفاش منطقیه سعی کن همون کار کنی .. همسر من تقریبا همینجوریه گاهی عصبی میشم ولی میدونم زیر دست یه مامان فووووق غرغرو بزرگ شده دست خودش نیس واقعا 

یه مدت جوری باهاش حرف بزن که دوس داری اون باشه ، تو یادش بده ازش تعریف کن ، کوچک ترین کاری میکنه تشک ...

شوهر من ایراد میگیره  ولی همیشه حرفاش منطقیه  .ایراد الکی نمیگیره