2777
2789
عنوان

شوهری که جای دور کار کنه

121 بازدید | 17 پست

سلام

همسرتون جای دور کار کنه مشکلی ندارین؟

من هیچ جوره قبول نمیکنم جای دور باشع

شوهر کردی ببینیش دیگه نه که هفته ها یا ماه ها ببینیش

میموندی خونه بابا پول میداد یا خودت.

کلا دوری خیانت هم میاره ادم‌تنها باشه خیانت میاره کم کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا خیانت ربطی به دوری نداره..ذات ادم باید سالم و تمیز باشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اولا خیانت ربطی به دوری نداره..ذات ادم باید سالم و تمیز باشه

درسته ولی تنهای ممکنه بیاره به مرور

کم کم تو چت برا کنجکاوی با کسی حرف میزنن

حالا شوهر یا زن بد باشه که خیلی راحتر میشع

بفر ما گفتن😆🤣🤣

😁😁😁

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم قبول نمیکنم ،شرایط زندگی مهمه چرا بفرستمش دور ،که دلم پیشش باشه ،اصلا سردی میاره بنظرم

همسایمون تو معدن کار میکنه

هر ماه چند روز میاد فقط

اخه به چه دردی میخوره این زندگی

۱۰۰ سال سیاه من پول و پیشرفت اقتصادی که با این دوری بیادو نمیخام