2777
2789
عنوان

خانومایی که پسر بچه

168 بازدید | 11 پست

پسرم کلاس اوله خیلی شیطونه همکلاسی هاشو اذیت میکنه کلا انرژی لش زیاده در حالی که شش سالو چند ماهشه نیمه اولیه و ریزه میزه هم هست 

نمیدونم چکار کنم که یه ذره اروم بگیره 

کیا تجربه پسر بچه شلوغ داشتین چکار کردین بهتر شد یا از چه سنی کم کم خودش فهمیده تر رفتار کرد

خسته شدم دیگه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کنار مدرسه حتما یه کلاس ورزشی هم بذارش که انرژیش تخلیه بشه یکم و به خاطر کارای اشتباهش هم حتما باهاش برخورد کن . محرومش کن از چیزایی که دوست داره و بهش هم بگو مثلا به خاطر اینکه فلان همکلاسی رو زدی محروم شدی و در مقابل هم برای رفتار خوبش تشویقش کن . مثلا میتونی ستاره بدی بهش و هر چند تا ستاره که جمع کرد یه چیزی که دوست داره بگیری براش یا جایی که دوست داره ببریش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببخشید این جوری میگم . بچه ات هست بدت نیاد 

ولی دو مدل پر انرژی داریم. یکی واقعا انرژیش بالاست نمیدونه چه جوری تخلیه کنه مثلا جو میگیرتش یکی رو میزنه ولی یکی از بس لوس و بی تربیت بار اومده و نه بهش نگفتن اینجوریه . ببین باید انرژی فیزیکیشو کنترل کنی یا روی رفتارت تجدید نظر کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببخشید این جوری میگم . بچه ات هست بدت نیاد ولی دو مدل پر انرژی داریم. یکی واقعا انرژیش بالاست نمیدو ...

پسر من خیلی پر انرژیه یعنی ساعت یک و نیم از مدرسه میاد کلی تو خونه بازی می‌کنه ، سالن فوتبال می‌ره با باباش بازم که میاد خونه همچنان انرژی داره که تحرک داشته باشه معلمش هم میگه خیلی شیطونه ولی باهوشه ، و اینکه رفتاراش نسبت به کااس اول بودن بچه گانه تره انگار هنوز خوب متوجه نیس مدرسه است نه مهد با اینکه کلی باهاش کار کردم و بهش قوانین رو متذکر شدم 

البته الان هنوز بهتر از اول سال شده ولی هنوزم کار داره خوب شه

پسر من خیلی پر انرژیه یعنی ساعت یک و نیم از مدرسه میاد کلی تو خونه بازی می‌کنه ، سالن فوتبال می‌ره ب ...

ماشاالله بهش . خوب پس به مرور کار کنی باهاش بهتر میشه . نگران نباش ‌. ورزش هم فوتبال خوبه ولی اگر بتونی یه کلاس دیگه هم اضافه کنی خوبه و به تغذیه اش دقت کن چیزای کافئین دار نخوره . اگر تایم کلاس رفتن نداری .شرایط خاک بازی و اب بازی براش فراهم کن به شدت موثره در تخلیه انرژی و ارامش بچه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ماشاالله بهش . خوب پس به مرور کار کنی باهاش بهتر میشه . نگران نباش ‌. ورزش هم فوتبال خوبه ولی اگر بت ...

البته شوهرم تا حدودی مقصره بنظرم چون اونجوری که باید بهش محبت نمیکنه بنطرم دچار کمبود عاطفه شده میخواد اینجوری خودشو تخلیه کنه شوهرم با کوچکترین رفتاری دعواش میکنه