2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه درسا نهمم

مونده ظرفیتت چطور باشه 

و مهم ساعت خوندن نیس ک بگی آره از این ب بعد 10 ساعت بخونم حله 

مهم دقیق خوندنه ک قشنگ بفهمی چی ب چیه  

من خودم نهم بودم و رتبه اول همیشه می آوردم بخوام بگم

از مدرسه ک میومدم 2 ساعت ک هیچی اصلا کاری نمیکردم 

بعد ی عادتی هم داشتم این بود ک حفظیات‌ رو باید از ساعت 12 شب ب بعد میخوندم اون موقع حتی اگ ی روخوانی ساده هم میکردم بلد بودم

توام ببین تو چ ساعتی بیشتر حواست جمعه و سعی کن کلا گوشی و برنامه هاش بزاری کنار چون سال آخری و امتحانات‌ نهایی هستش برای اینکه نمره خوبی بگیری بهتره حواست ب درس باشه فقط

همه درسا نهمم

خب امسال انتخاب رشته داری تو رداد همکه سوللات هماهنگ استانی میشه من به جای تو باشم گوشی رو می بوسم میزارم کنار 

درس بخون 

تو این دوران بهتره روز عادی 5 ساعت بخونی 

روز تعطیل هم 7 ساعت 

حالا این نظر منه 

بازم می تونی از مشاور مدرسه تون هم کمک بگیری 

مونده ظرفیتت چطور باشه و مهم ساعت خوندن نیس ک بگی آره از این ب بعد 10 ساعت بخونم حله مهم دقیق خوندنه ...

مرسیییی 

هیچوقت از روز نمیفهمم😑

ینی ببین من برای یه متن کوچیک سااااعتتت ها باید وقت بزارم تا بفهممش فرق هم نمیکنه چه درسی باشه

روزی ۳ ساعت بیشتر از این دیگه اصلا تمرکز ندارم نمی‌فهمم دیروز کارنامه گرفتم نمره هام همه زیر ۱۶

ببین برا اینکه حواست جمع شه سعی کن هر چیزی ک حواست پرت میکنه برا وقتی ک درس میخونی از خودت دور باشه 

مثلا 1 ساعت درس بخون ی رب استراحت کن حالا هر چی ک میخوای انجام بده ولی فق ی رب 

دوباره 1 ساعت بعدی و شروع کن 

خوندن تو نصفه شب هم امتحان کن و قهوه بخور ک انرژی ت برگرده و بتونی حواست و جمع کنی

روزی ۳ ساعت بیشتر از این دیگه اصلا تمرکز ندارم نمی‌فهمم دیروز کارنامه گرفتم نمره هام همه زیر ۱۶

سعی کن روتین درسی داشته باشی ببین چه ساعتی چه بازه زمانی مغزت میکشه مثلا ریاضی بخونی 

یا بعضی ساعت ها هستن حفظیات رو می تونی بخونی 

خب امسال انتخاب رشته داری تو رداد همکه سوللات هماهنگ استانی میشه من به جای تو باشم گوشی رو می بوسم م ...

مرسیییی ممنونم 

مشاور مدرسه مون یروز در هفته میاد همش هم تو دفتر اصلا نیست

مرسیییی هیچوقت از روز نمیفهمم😑ینی ببین من برای یه متن کوچیک سااااعتتت ها باید وقت بزارم تا بفهممش ف ...

خوب وقتی روز نمیتونی بفهمی بزار برا شب 

مثلا نوشتنی هارو روز انجام بده و شب شروع ب باقی درسا کن