2777
2789

سلام و عشق به نی نی سایتی های گل. من قراره هر هفته ی وعده برای ناهار دخترم و چهار نفر از دوستانش غذا درست کنم که تو مدرسه با هم بخورند . ی بار لوبیا پلو درست کردم .ی بار هم کتلت . چی پیشنهاد میدید برای این هفته . که هم سالم باشه هم نیازی به گرم کردن نداشته باشه تا حد امکان . و هم بردن و سروش راحت باشه . ممنون میشم مادرای با تجربه و بقیه دوستان نظر بدن 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک بار جشنواره غذای سالم داشتن سالاد پاستا درست کردم با مرغ اینقدر پسرم و همسرم خوششون اومد که دائم درست میکنم میخورن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماکارانی تا اطلاع ثانوی نه

استامبولی بزار با سالاد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

چرا تو خونه بهش نمیدی؟ هم گرمه هم تازه تر

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت