2777
2789
عنوان

شبی که در حد مرگ ترسیدم👿👿👿اگه شما هم تجربه اینچنینی دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 114 پست
سلام شیطونکی تو اتاق که نیستی ایشالا؟؟ 😂

اره عزیزم اتفاقا توی اطاقمم 😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوبار این اتفاق برام افتاد...ک صدای ارومی کنار گوشم بشنومو دستم احساس سنگینی کنه

اما اینا بخاطر اینک وقتی ادم میخاد بخابه هوشیاریش میاد پایین تا خواب بره و تواون موقع هوشیاری پایین توهم هس و سنگینی هم بخاطر کمبود اکسیژن و هوشیاری پایینه

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
یعنی هرچی اذیتت کنه حقته 😂😂

اذیت نمیکنه بوخودا. فقط به‌جای خوابش حساسه 😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
واسه شمام پیش اومده

اره تو خواب و بیدار میومدن انگشترمو ازم میخواستن یا ی حرفی میگفتن ک باید جواب میدادم اینجور مسایل البته الان ختم یس گرفتم خوب شدم دگ اذیت نمیشم