2777
2789
عنوان

خیلی حال روحیم خرابه چند روزه همش گریه و غصه تورو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 16 پست
سلام ؛وقتتون بخيرسه تا سوال داشتم اگر دوست داشتيد جواب بدين ممنون ميشم ( فقط سوال هست سوء تفاهم نشه ...

سلام عزیزم چشم جواب میدم سوالات رو. 

با همسر قبلی شوهرم صحبت نکردم چون به واسطه ی اقوام که دوست مشترک خانواده ی شوهرم و خانواده ی همسر قبلیشون هستن متوجه شدیم که علت طلاقشون خیانت همسر قبلیش بوده، خیلیا در جریان این موضوع بودن از اقوام تا همسایه ها و مطمئن بودم چیزی که در نهایت باعث شد زندگیشون به طلاق ختم بشه همین جریان خیانت بود. 

بله من زیاد از حد دارم از خود گذشتگی میکنم برای این زندگی و شوهرم و پسرش 

والا تا الان در قبالش چیزی نصیبم نشده چون فقط دنبال آرامش و حال خوب بودم که متاسفانه توی این یکسال چالش های زیادی داشتیم 

البته بگم منم این اواخر به وضوح توی رفتارم نشون میدم تغییراتی داشتم و به اندازه ی قبل مسئولیت های زندگی رو تقبل نمیکنم دیگه 

والا از جهت اینکه احساس خوشبختی میکنم کنار شوهرم یا نه باید بگم بعضی وقتا این حسو دارم ولی خب خیلی وقتام بوده از این ازدواج احساس پشیمونی داشتم 

در مورد اضافه وزنمم، رژیم رو شروع کردم و خیلی خوب دارم وزن کم میکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.