2777
2789
عنوان

عروسي نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهشید جون سلام  قل قلی هاااا خوبن ؟! از طرفم ببوسیدشوننننن محکمممممممم

سلام عزیزم 😍

ممنون خاله جون مهربون😘😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

وااااي انكار حرف منو زدي 

منم ي عقد مفصل داشتم ولي نميخواسم عروسي بكيرم

فقط اينو بهت بكمممم هيجي مثل عروسي نيس زمين تا اسمون با عقد فرق دارررره

ماه عسل هميشه هست بول تو بانك هميشه هست

ولي عروسي نيستحتماااااا بگير ك پشيمون ميشي

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼 

نظر سنجی نکن . به احوالات خودت و شوهرت نگاه کن .همه که مثل هم نیستتن

یه دختر هست از بچگی عقده لباس عروس داره .یه دخترم هست مثل من که متنفره از لباس عروسو جشنو این کارای مضحک و خیلی زیاد از آتلیه و اون ژستای فوووق العاده مضحک 

حالا بیین خودت چطوری

لا حول ولا قوه الا بالله

من اگه به عقب برمیگشتم عروسی نمی‌گرفتم. واقعا هم نمی‌خواستم بگیرم بخاطر خانواده مجبور شدم.

یکی از دوستای منم نگرفت و خانواده هارو دعوت کرد رستوران. هم عالی بود ‌‌و هم خیلی راضی بودن.

من عروسی نداشتم الان نمیشه بگم پشیمونم ولی دلم میسوزه همش میگم یعنی تو لباس عروسی چطوری میشدم من به خاطر پدر شوهرم که خرج عروسی نمیداد قیدشو زدم اما شما که مشکل مالی نداری یه جشن مختصر بگیر ماه عسلم برو حتما جاش مهم نیست من رفتم خیلی خوبه بعدا هیچ مسافرتی جای ماه عسلو نمیگیره

مسافرت نهایت ۵ ملیون میشه عر‌وسی ۴۰ ملیون چجوری این دوتا رو‌میخوای جای هم عوض‌کنیذث؟

سفر دور اروپا ٥ ميليون ؟!!!!!!!! 😳😳😳

من نامزديم كه محدود بود ٣٦ ٧ ميليون شد اونوقت عروسي كه بيشتره چه جوري ٤٠ ميليون ميشه ؟ 

ميشه لطفا