2777
2789

الان خوشبختن ک هم باید کار بیرون انجام بدن هم خونه،جواب خانواده ها رو بدن و هم کارفرما،تو مریضی و پریود و پی ام اس کار کردن،اسیر کار بودن 

یا قبلا ک دغدغه خونه بود و بچه؟؟؟

اصلا چرا ما خانوما همیشه باید استرس داشته باشیم؟🥲از استرس شدید بیدار شدم از خواب 😞

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه خونه و بچه اگه شوهرت خوب باشه همه زنهایی که کار میکنن دوست دارن شوهرشون کارتشون رو پر کنه ولی خب نمیکنه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

الان میتونن خوشبخت باشن اما قبلا اکثرا بدبخت بودن. همه چیزایی که گفتی اگر همسر خوبی باشه سخت نیست

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

خب قدیما هم نون پختن و آب آوردن و شیر دوشیدن و هزار بدبختی دیگه بوده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

زن الان بسیار خوشبخت ترهحداقل اختیار رحم خودشو داره

حس نمیکنی کلللا تو هر دوره ای سختی هامونو داریم میکشیم؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان مگه همه خانوم‌ها کار بیرون انجام میدن؟

تو نسل جدید بیشتریا دارن انجام میدن چون واقعا فقط آقا کار کنه زندگی سخته 

خصوصا تو طبقه متوسط و پایین جامعه 

دغدغه خونه و بچه اگه شوهرت خوب باشه همه زنهایی که کار میکنن دوست دارن شوهرشون کارتشون رو پر کنه ولی ...

فک کنم تو متوجه منظورم شدی 🥲