2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسرا

صدرا

ماهان

آراد

یاسین

وهاب

فواد

مهدیار

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ایرانی باشه لطفا..جدید باشه نه قدیمی

کارن

کیان

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

مسیح علی نژاد توی بی بی سی کار میکنه خانومه مو فر فریه اسمش مسیح من فکر میکنم مسیحا اسم پسر باشه 

مثلا یسنا اسم پسره همه جا اسم پسر میزارن یعنی محمد محمد ولی توی ایران اسم دختر میزارن ی سرچ بزنید 

تا حالا هیچکدوم جدید نیستن    

شما به این فکر کنید که

اولا بامعنی قشنگ باشه

دوما بزرگ شد بد نباشه براش

میخوام جدید باشه نه اینکه قبلا همه گذاشته باشن رو بچه هاشون

آبتین

شنتیا

آزاد

مهند

کاوه

چطوره؟