2777
2789
عنوان

لاغری ران ها

176 بازدید | 14 پست

میخوام برم باشگاه اما نمیدونم چه ورزشی برای لاغری ران ها مناسب تره.  ایروبیک، TRX،  یا بدن سازی کسی میتونه راهنماییم کنه متخصص تغذیه هم رفتم گفت حداقل باید ۱٠ کیلو کم کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ورزش تو خونه

من اصلا همت نمیکنم حتما باید برم باشگاه اما هر کس  یه چیزی میگه یکی میگه فقطtrx یکی میگه بدنسازی. و یکی هم میگه ایروبیک واقعا گیج شدم نمیدونم کدومشون بهتر هست

من مداوم تو خونه ورزش میکردم البته رژیمم سخت بود

من پیش متخصص تغذیه رفتم وبهم رژیم داد برای من رژیم متوسطیه یعنی نه خیلی سخت هست و نه خیلی اسون اما بهم گفت حتما فعالیت بدنی داشته باش میتونی باشگاه بری 

من خیلی تلاش کردم نشد ی تایمی میرفتم باشگاه همجام اب شد الا رونام..

وای اگر اصلا تغیر نکنه من واقعا رو میارم به عمل های لیپوساکشن ولی خیلی هم میترسم ترجیح میدم ورزش جواب بده هر چند سخت