2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیرا جان ختمی که گفتی انجام دادم و تا یکماه روزی 3300 مرتبه لا اله الا الله رو گفتم واقعا نتیجه برا ...

یکبار دیگه هم ختم رو انجام بده عزیزم ،این ختم رو به عنوان یک برکت در روز قیامت نگاه کن و ترک اون رو یک حسرت ببین

سمیرا جان ختمی که گفتی انجام دادم و تا یکماه روزی 3300 مرتبه لا اله الا الله رو گفتم واقعا نتیجه برا ...

ختم چی بود عزیزم 

ممنون میشم بگید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

یکبار دیگه هم ختم رو انجام بده عزیزم ،این ختم رو به عنوان یک برکت در روز قیامت نگاه کن و ترک اون رو ...

سلام عزیزم خیلی تجربه ارزشمندی داشتی ..منم خیلی دوست دارم تجربه کنم..

شما چند روز یا چند ساعت بیهوش بودید ؟

منم یبار در حد چند ثانیه غش کردم روحمو دیدم مث ی پرنده از من جدا شد و حس فوووووق العاده سبک و آرامش زیادی داشتم.

شماهم اینو حس کردید؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلام عزیزم خیلی تجربه ارزشمندی داشتی ..منم خیلی دوست دارم تجربه کنم..شما چند روز یا چند ساعت بیهوش ب ...

سلام عزیزم نظر لطفته من حدود چهار روز و نیم تو کما بودم و بهوش اومدم ،من چیزی که یادمه یک هاله سفید رنگ ازم جدا شد حالت سفید تیره رنگ کمی داشت و اون آرامشی که واقعا هیج جا حس نمیشه توی این دنیا رو تو اون لحظه داشتم،ولی طولی نکشید که اون سیاهچاله کنارم باز شد و اون صدای شیطانی باعث شد استرسی رو تجربه کنم که توی دنیا همچین استرسی نداشتم ،همه چیزش با هم فرق می‌کنه واقعا

ختم چی بود عزیزم ممنون میشم بگید

این ختم رو که برمیداری اگر در کنارش گناهان رو ترک کنی معنویت بالایی پیدا خواهی کرد ،به طور مثال اگر نیمه شب این ختم رو انجام بدی اگر واقعا گناهان رو ترک کرده باشی از پشت سرت می‌شنوی که کسانی با تو ذکر لا اله الا الله رو تکرار میکنند 

من تو کما نرفتم ولی اینقد سختی کشیدم که بعضی وقتا یه چیزایی انگار بهم الهام میشه سختی کشیدن باعث پاکی روح میشه و فکر کنم دلیلش همین باشه که یه چیزایی رو میفهمم