2777
2789
عنوان

چرا میاید نی‌نی سایت

132 بازدید | 23 پست

خودم 

چون تنهام واقعا 

هیچ خانومی اطرافم نیس و کمبود هم‌صحبت واقعا حس میشه تو زندگیم 

ای کاش چنتاتون رو دائمی داشتم باهم حرف میزدیم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

منم چون حوصلم سر میره

میشه تایپک اخرمو گزارش بزنید لطفا🙏🏻💖

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در پی آزار خودمم:/

انقد که باعث شده عادتهای نادرست ایجاد بشه برام.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کسی ندارم حرف بزنم

دارم چند نفر دوست های خوبی هستن

اما نمیتونم همه حرفام و نگرانی هام بگم

من الان ای یو ای کردم ممکنه باردار بشم اما دوستم نازایی بالای ده سال داره

ای یو ای اولی به طور واضح دیدم دلش نمیخاد به نتیجه برسه

حتی وقتی منفی شد هم نتونست لبخندشو جمع کنه 

غیر این حسادتش همه چیز خوبه 

خلاصه اش کنم کسی ندارم بتونم پیشش دائم خودم باشم

ولی اینجا خیلی جالبه تو اینستا گاهی اوقات میدیدم مردم از مشکلشون نوشتن بعد میخوندم باور نمیکردم فک میکردم فقط برای فالور گرفتنه بعد اومدم اینجا دیدم واقعا چه ادمهایی پیدا میشن چقد مهمون میان خونشون ایراد میگیرن از بتده خدا ها