2777
2789
آره رنگارنگ مثل آبرنگ شدن انگار رنگ گرونم که نمیشه هی گرفت شماها چه مارک و چه رنگی میزنید؟

من ارتین، دوماسی،ارایشگاهم که برم دیگه نمیدونم چی میزاره 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه که رنگ هم میشن هفته بعد دوباره سفیدا می زنن بیرون . رنگش میره انگار . شما هم اینطورین؟

نههه فقط ریشه رشد میکنه پیدا میشه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
پس دکلره میکنی؟ آخه رنگای روشن که موی سفید نمیگیره

اره بعضی وقتا،اره نمیگیره چند بار یکم روشن گذاشتم همینجوری نگرفت سفیدا ولی کمترم معلوم بود سایه روشن شده بود میون اون رنگی که گذاشته بودم 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
چقد شما راحت راجبش حرف میزنین😯😯

ناراحت نباش عزیزم اشک واسه چی اخه موء دیگه بلخره سفید میشه غصه نخور

چندسالته؟