2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يك عدد پزو هستم😂😂😂😂

وااای گلرو بخدا میخواستم همینو بگم

که خودت تایپ کردی😂😂😂😂

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

یکسال و نیم کوچیکتره

موهای سفیدمو دیدم میخوام بهش بگم نه

موهام خیلی پر و مشکی تا حالا دقت نکرده بودم حس عروس شدن بهم دست داد رفتم جلوی آیینه قردادن🙈چشم افتاد به یدونه مو دیگه گشتم بقیه رو هم پیدا کردم

یکسال و نیم کوچیکتره موهای سفیدمو دیدم میخوام بهش بگم نه موهام خیلی پر و مشکی تا حالا دقت نکرده بو ...

😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

برای من اصلا مهم نیست ک سفید شده.

خودم میدونم ازدرس خوندنه ولی بقیه میگن ارثیه.

اما فقط منو داداشم اینجوریم.اونم میگه بخاطر درس سخت و استرس اینطوری شد

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

جالبه که رنگ هم میشن هفته بعد دوباره سفیدا می زنن بیرون . رنگش میره انگار . شما هم اینطورین؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
میگم چه رنگی میکنید؟ آخه رنگ تیره هم که بزاری زود سفید است میزنه ببرون

مجرد بودم تیره ولی الان هررنگی که بخوام دیگه چون سفیده نمیشه از رنگ مورد علاقمم بگذرم‌که در بیاد دوباره ریششو میذارم 😊

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
میگم چه رنگی میکنید؟ آخه رنگ تیره هم که بزاری زود سفید است میزنه ببرون

رنگ کلی میزارم بعد فقط ریشه ها رو رنگ میزنم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨