2777
2789
عنوان

شماهم همسراتونو

428 بازدید | 18 پست

دوست دارین  ولی ابراز علاقتون ضعیفه من همسرمو خیلی دوست دارم اونم همجنین همسرم ابراز علاقش زیاده ولی من اینحور نیستم  فکر میکنه من ادم سردیم البته نگفته خودم فکر میکنم ولی واقعا من نمیتونم زیاد ابراز علاقه کنم ولی خوب خیلی دوسش دارم چون شوهرم لیاقت دوست داشتن نمونه یه مرد کامله ولی من ضعیفم نمیدونم چکار کنم  خیلی سعی کردم ولی نمیتونم شما اینجور بودین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم چون تو خانوادمم همه اینجورین

ولی تغییر کردم به مرور

اگه زبانی هم نمیتونی فیزیکی نشون بده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

کلامی بله ضعیفم یا مثلا تو اس ام اس و اینا 

ولی وقتی پیشمه خیلی بوسش میکنم 😁 

میدونه دوسش دارم چون برا خانواده و خونه زحمت میکشم خونه مرتب باشه لباساش مرتب باشه و ..‌

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

ما بر عکسیم گاهی اینقدر ازش سرد میشم چون ابراز علاقه نمیکنه به فکر طلاق میفتم . بارها گریه کردم خودخوری کردم باخودم بااون لج کردم بارها چند روز چند روز ابراز علاقه نکردم بااینکه دلتنگش بودم بهش زنگ نزدم این هارو بهت گفتم بدونی که بانگفتنت چه اتفاقی براش میفته جلوگیری کن

کلامی بله ضعیفم یا مثلا تو اس ام اس و اینا ولی وقتی پیشمه خیلی بوسش میکنم 😁 میدونه دوسش دارم چون بر ...

منم همین کارا رو میکنم غذا دوست داره درست میکنم لباس ایناش مرتب میکنم بهش میرسم ولی قربون صدقه اینا صفر صفرم