2777
2789
عنوان

چقدر بده مستاجر باشی اَه

259 بازدید | 26 پست

من اصلا اینطوری نیستم ک ببینم وقتی دوتا جوون باهم خوشن بگم گناهه زشته یا فلان تازه خوشحال میشم عشق کسیو می بینم ولی این کارایی ک دختر صاحبخونه مون میکنه با نامزدش واقعا رفته رو مخم یعنی چی آخه هیچی هم نمیتونم بگم چون بهشون بر میخوره ما طبقه پایینیم اونا بالا عقده دخترش هر موقع نامزدش میخاد بره میاد جلوی در ما دقیقا جلو در خونه مون همش ماچ و موچ ....راه میندازن بابا صبح تا شب باهمید دیگه جلوی درو ول کن لامصب میخواییم بریم دستشویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به مستاجری داشت

خونه خودم بود میزاشتم کسی اینطوری کنه جلو درم ؟؟ اینجا چ حقی دارم آخه ی بار ب مامانش ب شوخی گفتم یکم تایم خداحافظی شون کمتر بشه دعاشون میکنم برگشته میگه دیگه خونه خودشونه اینجا اذیت میشید ب شوهرم بگم یعنی میتونید برید 

نفهمیدم ارتباطشو با مستاجری و دسشویی و اینا

راه خونه جدا نیست یعنی کفش مونو گ در میاریم ی جاست در بیرون یکیه ی راهرو کوچیک داریم دستشویی مونم تو راهرو هستش نمیشه اونا بیرون باشن من برم دستشویی 

یعنی اگر شما واحد پایین رو میخریدید و مستاجر نبودید اونها این حرکات رو میبردن تو حریم خودشون انجام میدادن و عاقلانه رفتار میکردن؟

و تنها صرف اینکه شما مستاجرید میان جلو در واحد شما؟

خونه خودم بود میزاشتم کسی اینطوری کنه جلو درم ؟؟ اینجا چ حقی دارم آخه ی بار ب مامانش ب شوخی گفتم یکم ...

خوب دیدتون اشتباهه

اونجا خونه شماست فقط برای یه مدت معین بابتش پول پرداخت کردین 

من نمیدونم چرا مستاجرا فکر میکنن حقوقی ندارن

هرکس برای یه مدت معین خونه ای اجازه کنه اندازه همون زمان صاحب اون خونه هست 

چی بگم ولی به نظر من دفعه بعد یهو درو باز کن بزار خجالت بکشم عشقشون پایدار

پسره اینقدر پر روئه دختره رو کار ندارم ولی پسره کافیه ی مونث ببینه چشمش ب طرفه ولی نامزدشو بغل میکنه نگاهش این بره هی ب من نگاه میکنه میگه عشقم نمیتونم ازت دل بکنم برم میاد نامزدشو بغل میکنه

خوب دیدتون اشتباههاونجا خونه شماست فقط برای یه مدت معین بابتش پول پرداخت کردین من نمیدونم چرا مستاجر ...

پول پیشم کمه بابا صدام در بیاد میگه برو نسبت ب خونه پول کمتری دادیم