2777
2789
عنوان

تروخدا نظر بدین من میخوام کامنتاتون رو ب شوهرم نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 130 پست
خوب اسی این قضیه برعکس میبودتو لباس نامزدی میخریدی و میپوشیدیبعد مادرشوهرت عکس میگرفت برای خواهر شو ...

عزیزم من همونجا ب مامانم گفتم ک اشتبا کردی میزاشتی قطعی میشد بعد اما مامانم فک کردع ک مشکی قطعیه...من کلب از مامانم گفتم یکم اگ وقت داری بی زحمت بخون عزیز خیلی ممنون میشم .قت بزاری واقعن گفتم یکم مامانمو بشناسید ک همچین ادمی نیس میگم سوتفاهم بوده نباید انقد کش پیدا میدادش و جوری رفتار میکرد ک مامان من دشمن خونیشه مامان من بهش فش ناموس دادع

اخه ینی چی میاد تو مغازه ب من میگ میرم لباسو اتیش میزنم تموم ذوقم کور شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه هر چی میگیم خودت و مادرت شروع کردین و شلوغش کردین، قبول نمیکنه اسی

عزیزم از اول یبار بخون متوجه میشی

من گفتم مامانم تو مغازه گف اشتبا شد

حتی خودمم گفتم نباید میفرستادی

اصن اونموقع ک عکس فرستاد همسرم ناراحت نشد ک بازم مسخره بازی درمیاورد میخندید

اینکه میگ مامانت ب من میگ حسود بدش اومدع و بخاطر این لمه حسود خیلی رفتار بدی نشون داد من فقط میگم از کاه کوه ساخت وگرنه اون مسله حل شد ک ما خودمون قبول کردیم اولش اشتباهی شد مشکل اینه شوهر من از کلمه حسود خیلیییی رنجی ه تا عکس فرستادن عکس مهم نبود دد براااشع

عزیزم من همونجا ب مامانم گفتم ک اشتبا کردی میزاشتی قطعی میشد بعد اما مامانم فک کردع ک مشکی قطعیه...م ...

کامل خوندم

من توی سه تا پیامی که براتون گذاشتم نوشتم که مقصر مادرتون نبوده

فقط میبایستی این قضبه بین شما و شوهرتون باشه و کش پیدا نکنه 

نه اینکه ختم بشه به دعوا

💙                                                                   

خدا وکیلی برادر من امسال عروسی کردن کت و شلوار با پیراهن و کراوات شدن 7 میلیون درحالیکه هزینه لباس ع ...

آفرین شوهر من ب شدت خاله زنکه مامانش هرچی میشه بجا اینکه ب دختراش تعریف کنه ب این میگه اینم بد یاد گرفته