2777
2789
عنوان

شفای الهی

295 بازدید | 2 پست

سلام بر شما

👨‍⚕دکتر مجتبی خوانساری هستم پزشک عمومی

در زمینه تاثیر درمان معنوی و قرآنی بر بیماریهای لاعلاج که با ابعاد جسمی و عمدتا روحی و روانی همراه هستن و به درمان های مرسوم دارویی و روان درمانی و...مقاوم هستن تحقیق کردم و تاثیر گذار بودن این درمان رو در بیماریهایی مثل(میگرن،پانیک،وسواس،روده تحریک پذیر عصبی و ....) شاهد بودم و به من ثابت شد و میخوام به شما مردمی که گرفتار این بیماریها هستید هم ثابت بشه. لیست بیماریهای جسمی و روحی روانی که ناشی از همزاد و چشم زخم و جادو و... ایجاد میشه خدمتتون ارائه میشه.

تصمیم گرفتم این درمان رو به صورت رایگـــان در اختیار هموطنان عزیزم قرار بدم.

این درمان قابل راستی آزمایی هست و هرکسی چه با عقیده چه بی عقیده چه مومن چه شکاک و یا حتی منکر میتونه انجام بده و نتیجه رو ببینه و در نهایت بعد از حدود ۱ماه قضاوت کنه درباره اثر داشتن یا نداشتن اش.

به جمع ما بپیوندید و ان شالله بعد از بهبودی درمان رو به دیگران معرفی کنید.

✅این درمان شفای الهی با کلام الهی هست به واسطه آب متبرک قرآنی و درمان های مشابه و توصیه های خداپسندانه و موثر و رایگان و انجام روش های بسیار ساده.

✅گروه پرسش و پاسخ هم داریم🤔

جهت دانلود و مطالعه کتاب و فایل ضمیمه به سایت شفای الهی مراجعه کنید

@Shfaye_elahiاینستاگرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.