2777
2789
عنوان

درد جای عمل کیسه صفرا

644 بازدید | 8 پست

من ۳ سال پیش عمل کردم و هطچ وقت دردی نداشته الان متوجه شدم وقتی غذا زیاد میخورم اون سمت انگار یه درد خفیف داره.شماها اینجور شدید؟تقریبا پایین دنده های سمت راست سمت راست معده.خیلی میترسم

من ۱۱ سال پیش عمل اسلیو کردم خیلی وقتها جای عملم درد میگیره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عمل کردم ولی این حس رو نداشتم

خیلی هم پیش اومده تا خرخررره خوردم ولی درد نگرفته

عوضش من خیلی به ندرت دردهای شبیه درد های قدیم کیسه صفرام دارم آرومترش  ولی نه بعداز غذا، همینجوری یهویی! در حد یه ربع بیست دقیقه 

منم عمل کردم ولی این حس رو نداشتمخیلی هم پیش اومده تا خرخررره خوردم ولی درد نگرفتهعوضش من خیلی به ند ...

افرین من هم تقریبا همینطوره.به نظرت از چیه؟ما که کیسه صفرا نداریم دیگه؟ممکنه از کبد باشه؟؟

افرین من هم تقریبا همینطوره.به نظرت از چیه؟ما که کیسه صفرا نداریم دیگه؟ممکنه از کبد باشه؟؟

من سونوی کلیه هم دادم

آزمایش آنزیم های کبدی هم دادم مشکلی نداشتم !!!

میدونی گاهی حس میکنم درد چیه؟! فانتوم اگر اشتباه نگم اسمش رو! یعنی جای اون عضوی که نداری درد میگیره توضیحش پیچیده‌اس سرچ کنی بیشتر متوجه میشی

مثلا من هشت هفته سقط داشتم بعد چون من رفتم ساکشن و جنین رو یکدفعه دفع کردم بدنم احساس میکرد بارداره!! زیر دلم درد خفیفی داشت دو روز بعد و مثل دوران بارداری و یهو ویار میکردم در صورتی که سقط کرده بودم!!

من سونوی کلیه هم دادمآزمایش آنزیم های کبدی هم دادم مشکلی نداشتم !!!میدونی گاهی حس میکنم درد چیه؟! فا ...

ممکنه.به هر حال جای عملمون هم هست دیگه شاید بهش بعضی وقتا فشار میاد

درد شدید؟واسه من خفیفه و بعد خوردن غذاست بیشتر

نه زیاد ولی خوب گاهی درد میگیره مخصوصا تو مسافرت های طولانی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️