2777
2789

می بینم خانمه میاد می‌گه شوهرم خونه رو نمیزنه به نامم در صورتیکه می‌گه اون خونه رو پدرشوهر مادرشوهرم بهمون دادن و همه می‌گن باید پافشاری کنی بزنه به نامت😐

خب چرا باید خونه ای که پدر و مادرش بهش دادن رو بزنه به نام تو؟؟؟

یا می بینم یکی شاغله میاد میپرسه چقدر از درآمدمو توی خونه خرج کنم؟بقیه بهش می گن تو نباید پولتو خرج خونه کنی! خرج زندگی با مرده ؛شوهرت موظفه بده 

حتی می بینم که می‌گن دوس پسرت باید برات خرج کنه🫣

حتی می بینم یکی نظر سنجی می کنه برای شوهرم هدیه در حد چند میلیون چی بخرم می‌گن هیچی چرا می‌خوای چند میلیون پول بی زبون رو خرج شوهرت کنی😂😂

خلاصه انقدددددرررر چیزهای این مدلی می بینم برگهام ریخته

خب معلومه با این افکار این همه تاپیک خیانت و زندگی های از هم پاشیده و طلاق از کجا میاد دیگه

حالا درسته یه عده وااااقعا ذات خوبی ندارن ولی مرد خوب مثل زن خوب زیاده و نمی‌شه توقع داشته باشی این مدلی رفتار کنی طرف هم بهت وفادار باشه 

من که معتقدم زن و مرد باید با هم کار کنن و هر چی با تلاش دونفره به دست آوردن مال هر دوشون باشه

و با هم خرج کنن

نظر شما چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا هم زن خوب کمه هم مرد خوب

ذات ادم ها مهمه

خیلی از خانم هارو دیدم اولش ادعای عشق و عاشقی کردن و ادای ادم های کم توقع رو در اوردن

و بعد  به اسم پدرم میگه برادرم میگه خانوادم اسرار دارن من هیچی نمیخوام مهریه بالا گرفتن

و چند ماه بعد مهریه گذاشتن اجرا

معمولا ادم ها همرو مثل خودشون تصور میکنن شما حتما ذاتت خیلی خوبه و بقیه رو هم همین شکلی میبینی

ولی واقعیت این نیست عزیزم به حرف ادما نباید اعتماد کرد 

اکثر ادما دو رو شدن و فقط به فکر منافع خودشونن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

همونای ک اینجا میگن پافشاری کن خونه رو ب نامت کنه خودشون جلو شوهرشون عرضه ندارن صداشون دربیاد جه برسه ب این صحبتا.اینجا خیلیا جیزای ک ارزوشونه زندگی میکنن و واسه زندگیای بقیه خوب بلدن شعار بدن شما باور نکن.اون کسی ک میاد این جیزا رو از نی نی سایتیا می‌پرسه یا تصمیمای مهم زندگیشو نظر سنجی می‌کنه اونم تو نی نی سایت حقشه این جیزارو بهش یاد بدن ک بدتر زندگیشو ب تهش نزدیک کنه

خب چون دوس پسر باید خرج کنه

شوهرم نیز

مرد خرج نکنه هار میشه اصلا

ولی خب من از همسرم نمیخوام چیزی به نامم کنه و توقع ندارم،اما زمان دوستی هدیه میخرید،خرج کافه میداد،...در این حد،الانم خب خرج خونه میده دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حالا همونا توزندگی خودشون شوهرذلیل هستنا ،زیاداینجا وپیشنهاداشون جدی نگیر

وای من گفتم احتمالا اینا شوهراشون صب تا شب داره میگه بله قربان و دستوراتشونو اجرا می کنه که به بقیه هم پیشنهاد میدن

نه اتفاقا هم زن خوب کمه هم مرد خوبذات ادم ها مهمهخیلی از خانم هارو دیدم اولش ادعای عشق و عاشقی کردن ...

والا من با وجود این که وضع مالی خانواده م واقعا خوب بود و همسرم هیچی نداشت ازدواج کردم بدون عروسی و هیچی و دوتایی با تلاش و پا به پای هم کارکردن همه چی خریدیم و تهش شوهرم گفت چون تو بیشتر پول گذاشتی برای خونه به نام تو باشه

من جلو املاکی خجالت می کشیدم می گفتم نه😐 و اصرار که پس ماشین برای تو باشه 😂

بعد می بینم اینجا می‌گن خونه ای که هیچ تلاشی برا خریدنش نکردی رو شوهرت باید بده به تو و ...

کار خوبی میکنن مثلا مایی ک از خودمون گذشتیم ب پای شوهرمون ریختیم واسمون چی کار کردن جز اینک توقعشون ...

خب اون مرد نمک نشناسی بوده وگرنه اعتدال و احترام همیشه بهترین رویکرده به نظر من