2777
2789
عنوان

زنان شیراز

314 بازدید | 20 پست

سلام خانومای شیرازی لطفا اگر تجربه ای راجب درمان تخمدان پلی کیستیک و مشکلات هورمونی داشتید بگید که از کدوم دکتر نتیجه گرفتید؟

اگر تجربه ای راجب دکتر رحیم مصباحی و دکتر کفایت چمن آرا داشتید هم لطفا بگید.

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

لطفا اگر کلینیک لیزر خوبی هم سراغ دارید توی شیراز معرفی کنید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من ۲۰ سال پیش تحت نظر دکتر هرمز ملکمی بودم تخمدان پلی کیستیک داشتم برطرف شد باردارم شدم و الان دوتا پسربزرگ دارم 

ازشیراز رفتم  دیگه خبری از آقای دکتر ندارم شنیدم فوت شدن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سال پیش تحت نظر دکتر هرمز ملکمی بودم تخمدان پلی کیستیک داشتم برطرف شد باردارم شدم و الان دوتا ...

من مجردم ولی میگن تخمدان پلی کیستیک کلا درمان نداره و فقط میشه کنترلش کرد

من مجردم ولی میگن تخمدان پلی کیستیک کلا درمان نداره و فقط میشه کنترلش کرد

بادارو برام کنترل کرد باردار شدم ولی همچنان  پلی کیستیک هستم دنبالشم نرفتم پریودام سروقته مشکلی جز موهای زائد ندارم  بچه دارم ک شدم یعنی میخاد برم درمانش کنم؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بادارو برام کنترل کرد باردار شدم ولی همچنان پلی کیستیک هستم دنبالشم نرفتم پریودام سروقته مشکلی جز م ...

اگه باهاش مشکلی نداری خب نه

من بخاطر همین موهای زائد و ریزش مو اینا میخوام برم خسته شدم از این همه قرص خوردن

تیرویید کم کار نداری؟؟؟

تیرویید کم کار نداری؟؟؟

نمیدونم والا آزمایش چندسال یپش دادم گفتن نه

هورمون های مردانم بالاست

لطفا اگر کلینیک لیزر خوبی هم سراغ دارید توی شیراز معرفی کنید

من چند سال پیش لیزر رفتم ولی پارسال یه سری جاها برگشت که رفتم با کندلا انجام دادم هییچ جوابی نگرفتم هر جلسه دو میلیون هم دادم متاسفانه ولی الان دوماهه میرم نزدیک خونه عالیه انقد قشنگ وقت میزاره قیمتشم خیلی خوب بود به نسبت ۴۲۰تومن فول بادی

🧡عضوگروه نارنجی🧡وزن فعلی73🧡وزن هدف 55🧡تاریخ شروع: سی ام ماه تولدم(1401/03/30) 🧡
من چند سال پیش لیزر رفتم ولی پارسال یه سری جاها برگشت که رفتم با کندلا انجام دادم هییچ جوابی نگرفتم ...

کندلا کدوم کلینیک رفتید که راضی نبودید؟

کندلا کدوم کلینیک رفتید که راضی نبودید؟

کلینیک زندیه تو قدوسی بود ولی الان ستارخان هس

کلینیک زندیه تو قدوسی بود ولی الان ستارخان هس

شما دارو هم مصرف کردید واسه پلی کیستیک؟ اگر آره دکترتون کی بود؟

شما دارو هم مصرف کردید واسه پلی کیستیک؟ اگر آره دکترتون کی بود؟

من دکتر غدد رفتم سید رضا کسایی ولی خب گفت تا دوسال باید دارو بخوری منم تنبلب میکنم میخورم تا کلی وقت یهو ولش‌میکنم‌ جدیدا هم رفتم کیهان چوبک که دوتا دار‌وی دکتر غددمو حذف کرد

من دکتر غدد رفتم سید رضا کسایی ولی خب گفت تا دوسال باید دارو بخوری منم تنبلب میکنم میخورم تا کلی وقت ...

من ۵ ساله پیش سیادتان میرم و دارو میخورم خسته شدم دیگه هیچ نتیجه ای روم نداره. لیزر هم میترسم برم چون هومون هام بهم ریخته میگم برمیگرده یا اصلا نتبجه نمیده