2777
2789

من 93 کیلو بودم 

شوهرم هرلحظه قربون صدقه ی اندامم میرفت و می‌گفت آرزوم بوده زنم این شکلی باشه و... 

هرشب هم رابطه و در حین رابطه ام کلی تعریف میکنه از اندامم و... 

حالا به اصرار خانوادم که میگن برای سلامتیت خطر داره با توجه به اینکه توی خانوادمون سابقه ی بیماری قلبی و غلظت خون داریم، من رژیم شروع کردم و فعلا 3 کیلو لاغر شدم.

حالا دیشب شوهرم بهم گفت اگه لاغر کنی دیگه نمیتونم هرشب باهات رابطه داشته باشم، دیگه نمیتونم ایییین همه ذوق و علاقه  به اندامت داشته باشم  و مثل الان لذت ببرم  از نقطه ب نقطه ی بدنت! 

چندبار گفت حسی که بهت دارم خرابش نکنیا!! 

جای من بودین به رژیم ادامه می دادین؟؟؟؟ 

وااای به فکر سلامتیت نیست به فکر خودشه 😐

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوشکی رژیمم و مبگرفتم.خلوش حرف رژیم نمیزنم

انقدر میره تو مخم این حرفاش 

آخه چند روز پیش باهم رفتیم خرید لوازم آرایشی 

با خانومه فروشنده چندساله آشنام 

داشتم به خانومه میگفتم وااای چقدر لاغر شدی شما، از پشت نشناختم شمایی 

اونم کلی از رژیم و دکتری که میره تعریف کرد و... 

از مغازه اومدیم بیرون شوهرم گفت چه ذوقی ام می‌کرد از لاغرشدنش بدبخت، خبر نداره خودشو از چشم شوهرش انداخته! شوهرش بهش خیانت میکنه حالا!!!! 

یعنی تا این حددددد بدش میاد من لاغر کنم 

انقدر میره تو مخم این حرفاش آخه چند روز پیش باهم رفتیم خرید لوازم آرایشی با خانومه فروشنده چندساله آ ...

تو هم الکی راه برو بگو فقط چاقا جذابن....هر کی لاغر کنه زشت میشه،بعد کاره خودت رو بکن یواشکی

آره توی این مورد اولویت لذت بردن خودشه

ببخشیدا بیچا کرده 

نگو رژیم میگیری

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟