2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A35پردازنده و دوربین و صفحه نمایش و جنس بدنه بهتری دارهولی در کل هر دو مناسب گیم و کار سنگین نیستن

گیم که ندارم ولی برنامه های ادیت زیاد دارم ، دوربین هم می‌خوام عالی باشه واسه همین بین سامسونگ و نوت ۱۳ شیامی گیر کردم هرچند میگن شیامی اصلا جالب نیست خودم هم شیامی دارم البته من دست دو خریدم اونم سه سال پیش

تراشه a35یه مقدار قوی تره و صفحه نمایش یه درجه فکر کنم بزرگ تره که معلوم نمیکنه اصلا

میگم بنظرت اینا بهترن یا نوت ۱۳ شیامی ، می‌خوام برنامه های ادیت عکس بریزم روش ، دوربینش هم خیلی خوب باشه

گیم که ندارم ولی برنامه های ادیت زیاد دارم ، دوربین هم می‌خوام عالی باشه واسه همین بین سامسونگ و نوت ...

دوربین هیچکدوم عالی نیست عزیزم

اینا میانرده ان دوربیناشون معمولیه

نوت ۱۳ هم دوربینش در حد همیناست شایدم بدتر

به مگاپیکسل دقت نکن اون الکیه برای بازارگرمی

ولی در کل بین a25وa35 

a35بهتره

میگم بنظرت اینا بهترن یا نوت ۱۳ شیامی ، می‌خوام برنامه های ادیت عکس بریزم روش ، دوربینش هم خیلی خوب ...

سامسونگ بگیر بهتره تجربه خودم البته باز ببین چی به دلت میشینه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔
دوربین هیچکدوم عالی نیست عزیزماینا میانرده ان دوربیناشون معمولیهنوت ۱۳ هم دوربینش در حد همیناست شاید ...

ای بابا ، فک کردم دوربین شیامی عالی باشه ، موندم اینارو بخرم یا یکم به خودم فشار بیارم یه چیزی در حد سی تومن بگیرم آخه می‌خوام دوره ادمینی بگذرونم همش باید سرم تو گوشی باشه

ای بابا ، فک کردم دوربین شیامی عالی باشه ، موندم اینارو بخرم یا یکم به خودم فشار بیارم یه چیزی در حد ...

اگه دوربین خیلی خوب میخوای باید پرچمدار بگیری

۳۰ تومن هم تهش میشه s23 fe  که اونم پرچمدار نیست

حد فاصل بین میانرده و پرچمداره

سامسونگ بگیر بهتره تجربه خودم البته باز ببین چی به دلت میشینه

واقعا نمی‌دونم چی برام بهتره ، می‌خوام دوره ادمینی ببینم باید دایم گوشی دستم باشه ، دلم میخواد یه گوشی بهتر از اینا بگیرم فک نکنم این دوتا هم جواب بده ، بنظرت s23 آف ای چطوره؟ یا آ۵۵