یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
A35پردازنده و دوربین و صفحه نمایش و جنس بدنه بهتری دارهولی در کل هر دو مناسب گیم و کار سنگین نیستن
گیم که ندارم ولی برنامه های ادیت زیاد دارم ، دوربین هم میخوام عالی باشه واسه همین بین سامسونگ و نوت ۱۳ شیامی گیر کردم هرچند میگن شیامی اصلا جالب نیست خودم هم شیامی دارم البته من دست دو خریدم اونم سه سال پیش
دوربین هیچکدوم عالی نیست عزیزماینا میانرده ان دوربیناشون معمولیهنوت ۱۳ هم دوربینش در حد همیناست شاید ...
ای بابا ، فک کردم دوربین شیامی عالی باشه ، موندم اینارو بخرم یا یکم به خودم فشار بیارم یه چیزی در حد سی تومن بگیرم آخه میخوام دوره ادمینی بگذرونم همش باید سرم تو گوشی باشه
سامسونگ بگیر بهتره تجربه خودم البته باز ببین چی به دلت میشینه
واقعا نمیدونم چی برام بهتره ، میخوام دوره ادمینی ببینم باید دایم گوشی دستم باشه ، دلم میخواد یه گوشی بهتر از اینا بگیرم فک نکنم این دوتا هم جواب بده ، بنظرت s23 آف ای چطوره؟ یا آ۵۵