2821
2789
عنوان

اکیپمون تو دانشگاه

102 بازدید | 9 پست

بچه ها اکیپ ده نفره واردش شدم

پنجشنبه تشکیل شده به نظرم میتونه فرصت خوبی باشه برای افزابش ارتباط عمومیم

نظرتونه؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوشم نمیاد

چرا

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

جالبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بی کلاسیه با ده نفر دختر تو دانشگاه یا ابنور اونور بگردی فوقش ۳ تا

۴ تا پسر

۶ تا دختر

دیگه بدتر

واا😐😂

دیگه بدتر

دوس دارم از دوران دانشجوییم لذت ببرم

نمیخوام تنها بمونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز