2777
2789

در مورد رفتار شوهرم که بیکار تو خونه است(تو هفته ۳ روز سر کار می‌ره )من سر کارم و شوهرم انتظار داره کللللل کارهای خونه رو من انجام بدم یعنی تو خونه نشسته زیر گازو روشن نمیکنه غذایی که دیشب گذاشتم و گرم کنه تا من بیام بخوریم منتظر میمونه که من بیام زیر گازو روشن کنم جوراب خودشو نمیندازع لباسشویی میگه تو باید بندازی کوچکترین کمک نمیکنه همه اینا هیچی باز سرم غر میزنه که تو زبر و زرنگ نیستی همیشه لباسام اتو کشیده نیست و فلان حتی امروز منو گذاشت تو سرما پیاده خودش رفت فقط بخاطر اینکه بهش گفتم اون زنی که همه کارای سوعرشو می‌کنه زنیه که تو خونه اس و شوهرش صبح میزنع بیرون و شب میاد نه تو که کلا ۳ روز میری سر کار و من دو برابر تو سر کار میرم (اینم بگم من باردارم پلیپ و هکاتوم هم دارم و باید استراحت باشم )

بعدش الان من زنک زدم به یه مشاور مشاور میگه باهاش لج نکن و الان برو باهاش حرف بزن و نمیدونم ازین لوسبازیا واقعا من اینکارو بکنم که شوهرم خیال می‌کنه حق با اونه ازین بع بعد بدترررر می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور خوب پیدا کن یه مشاور بیسواد باعث شد جنگ بیافته خونمون 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

از قبل نمی‌دونستی همچین آدمیه؟دوره آشنایی نداشتین ؟

نه من ۶ ساله ازدواج کردم ۳ ساله رفتم سر کار نمیدونستم برم سر کار اینجوری همه چی میفتع رپ دوشم زیر بار همه چی دیگه کمر خم کردم بجای اینکه درکم کنه همششششش غر میزنه بجونم

مشاور خوب پیدا کن یه مشاور بیسواد باعث شد جنگ بیافته خونمون

بهترین مشاور برای هر آدمی خودشه چون خودشو بهتر از بقیه می‌شناسه 

دختر داییمم بخاطر یه سری مشکلات زندگیش رفت پیش مشاور و اینقدر پرش کرد بعد چند ماه خودشو دار زد و فوت کرد 🥺

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

مشاور بوده واقعا طرف؟ 

من جای تو باشم یا سر کار نمی‌رم که بشینم خونه کارایی که تمام کمال ازم انتظار داره انجام بدم وقتیم ک به بی پولی خورد اینبار من غر بزنم که تو وظیفتو تمام کمال انجام نمیدی پول کافی بیاری 

یا هم که مجبورش میکنم بریم پیش مشاور درست حسابی و باسواد!

بشوهرت اهمیت نده انقد کاراشو کردی فک کرده وظیفته اشتباه کردی

همش تقصیر این مشاور هاست هی میگن فلان کن بهمان کن نمی‌دونم باهاش لج نکن درست میشه ولی روز بع روز داره بدتر میشه 

والا شوهر منم اوایل ازدواج خیلی می‌گفت زن باید سرکار بره پول بیاره تو خونه غذاش به موقع اماده باشه از این حرفا خواهراشم خیلی دخالت میکردنو میگفتن ما هممون شاغلیم تو هم باید بری.اهمیت ندادم کلا یه گوشم در بود یکی دروازه.به خودشم گفتم اگع برم سرکار هیچ کمکی بهت نمیکنم هیچ کارای خونرم نمیکنم هر چیم دربیارم میدم طلا ببینم کیی میخواد به من چیزی بگه.الان دیگه کاری نداره😁

نه من ۶ ساله ازدواج کردم ۳ ساله رفتم سر کار نمیدونستم برم سر کار اینجوری همه چی میفتع رپ دوشم زیر با ...

یه مدت توأم بیخیالش شو سرکار نرو شاید حساب بیاد دستش 

از بس تو پر قو مونده که فک می‌کنه همه باید کلفتیشو بکنن👀

یا زنگ بزن با مادر شوهرت در میون بزار

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻