2777
2789

دوستان تاپیک دیشبم رو بخونید اکه در جریان نیستید چی شده 

((تاپیکی که نوشتم از دست شوهرم گریم گرفته ))

خلاصه من بهش زنگ نزدم تا اینکه ساعت ۳و ۴۰ دقیقه زنگ زد مامانم برداشت گفتم بگو بعدا زنگ میزنم

بعد ۲۰ دقیقه زنگ زدم خیلی سرد بود منم خیلی سرد گفت خواب بودی گفتم نه گفت زنگ زدم بگم دارم میرم کرج گفتم بسلامتی بعدش هیچی نگفت بعدشم تلفن قطع شد نمیدونم قطع شد یا دوباره خودش قطع کرد ولی فکر کنم قطع شد وسط صحبت بدون خداحافظی 

و بعدشم منتظر موندم زنگ بزنه ولی نزد قبلا هم اینجوری شده بود گفته بودم وقتی داریم صحبت میکنیم قطع شد زنگ بزن 

ولی دوباره انگار نه انگار یعتی براش مهم نیست 

خیلی دلم گرفته خیلی داغونم تورو خدا یچیزی بگید آروم شم 

نگید چرا خودت دوباره زنگ نزدی چون اگه تاپیک رو بخونید متوجه میشید دیشب روم تلفن رو قطع کرد دیگه چرا وقتی دوباره تلفن قطع شد بهش زنگ میزدم اصلا همه اینا بکنار بهش گفتم خیلی ناراحت میشم تلفن وسط صحبت قطع میشه زنگ نمیزنی و زنگ نزد:))

من اگه نصف عقل و سياست الانمو داشتم 

نصف دعوا هامو با شوهرم نميكردم

خيلي اذيتش كردم

دوران عقد خيلي سخته

ولي بايد با سياست و غيره جلو بري اگر زندگيتو دوست داري 

با قهر و تلفن قطع كردن و … نميشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری سیاست داشته باشم

مثلا هيچ وقت نزار خانواده شوهرت بفهمن دعوا كردي 

بدشون رو مستقيم به شوهرت نگو ، با اين حمله شروع كن كه من مامانو خيلي دوست دارم ، ولي وقتي اين كار رو كرد شوك شدم 

زرت و زرت قهر نكن ، گريه نكن 

بزار براش جديد باشه ، كه وقتي گريه كردي بدونن موضوع جديه ، نكه فكر كنه اشك تو دم مشكتخ 

من اگه نصف عقل و سياست الانمو داشتم نصف دعوا هامو با شوهرم نميكردمخيلي اذيتش كردمدوران عقد خيلي سخته ...

من مشکلای زیادیم دارم فقط قبل ازدواج یه زندگی جهنم به معنی واقعی کلمه داشتم بعد ازدواج فکر کردم تموم میشم از اون جهنم ولی یه خانواده بشدت کنترل گر و دخالت گر همسر نصیبم شد 

و از طرفی همسرم اصلا وقت نمیزاره برام نه تایمی نه پولی هیچی هیچی 

خودمم افسردگی شدید دارم از ۲۴ ساعت دوست فقط برای غذا و گوشی یکم بیدارم بعدش انرژی ندارم فقط میخوابم 

بعد ازدواجم بدتر شدم چون همه امیدم ازدواج بود 

حالا همکلاسی های خودم که تو یه تایم نامزد کردیم رو میبنم میرن سفر لباسای خوب میپوشن آیفون خریدن ولی من هیچی هیچی حتی تولدمم یه کادو درست حسابی نداد یه کیک خرید با یه گلدون از این گلای دم عید بنفش میشن با یه بسته شکلات نگو چرا داده هدیه که 

من تولدم ۱۵ روز بعد عقدم بود خیلی انتظار داشتم واسه اولین کادویی که میگیرم یکم ارزش قائل بشه دیگه ادامش رو خودت بدون جی به چیه