2777
2789
عنوان

عربهای ایرانی بیایید

1032 بازدید | 41 پست

زبان عربی شما هم مثل بقیه عربهای دنیاست؟ یعنی حرفا اونا متوجه میشید؟

فرهنگتون چجوریه

بیشتر ایرانی هستید؟

یا فرهنگ عربی دارید؟

من تاحالا خوزستان نیومدم

ولی میدونم جنوبیا چه عرب و غیرعرب خیلی مهربونند

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

عربیم حرفای بقیه عرب هارو میفهمیم فرهنگ عربی داریم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

همین سوالو من راجع به ترکای عزیز دارم😄 با زبان ترکیه یکیه میفهمین حرفاشونو؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربیم حرفای بقیه عرب هارو میفهمیم فرهنگ عربی داریم

یعنی ایرانی نیستید عید نوروز و مراسمای ما

یا اخلاقای ما ایرانیا ندارید؟

عرب نیستم ولی اهوازم 

زبون عربای اینجا خیلی تحریف شده با زبون فارسی قاطی شده

و فرهنگشون مثه خود ما هست 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

کلا فرهنگ جنوب خیلی شبیه به فرهنگ عربهاست 

من بندرعباسم اصلا عرب نداره ولی به شدت شباهت فرهنگی وجود داره به کشورهای عرب

چه برسه به اونها که خودشون عربن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یعنی ایرانی نیستید عید نوروز و مراسمای مایا اخلاقای ما ایرانیا ندارید؟

ایرانی نیستید یعنی چی؟

قطعا ایرانی آن

یه ایرانی ان با قومیت و فرهنگ ایرانی و آمیخته شده به قومیت خودشون و زبان عربی ام صحبت میکنن 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یعنی ایرانی نیستید عید نوروز و مراسمای مایا اخلاقای ما ایرانیا ندارید؟

نه عید نوروز رو جشن نمیگیریم عیدمون عید فطره شیرینی از هرشکل و انواع مغز و شیرینی های خشک وتر وهمه چی که توی بازار موجوده میاریم 

چرا اخلاق ایرانی داریم ولی خب هرکدوم فرق میکنه فرهنگمون فرق میکنه زنامون باید عبایه بپوشن شکل جادره اما قشنگ تره 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

لهجه ها فرق داره

مثلا می‌دونم که اکثر عرب ها نمی‌فهمن عرب های مراکشی چی میگن😂

مثلا زیبا ترین عربی متعلق به مصری هاست 

و عربی عربستان اصیل ترینها ( بقیه ازین شاخه گرفتن)

همون «اایزابل» هستم.

من فک کنم عربای جنوب میفهمن عربی بقیه جاهارو. چجور ما ارمنی ها ارمنی رو میفهمیم

خب عزیزم ارمنستان قبلا جز ایران بوده روس جدا کرده

اونام ایرانین کع میفهمی

من فک کنم عربای جنوب میفهمن عربی بقیه جاهارو. چجور ما ارمنی ها ارمنی رو میفهمیم

اره من عربم همه نوع زبان عربی رو میفهمم مصری سعودی جزایری لبنانی وخیلی های دیگه