2777
2789
عنوان

بیایید از دوران عقد بگید

381 بازدید | 20 پست

اگه برگردید عقب توی دوران عقد چه کارایی نمی‌کنید یا چه کارهایی‌رو حتما انجام میدید :(

الان که فکر میکنم نباید زود عقد کرد مخصوصا ازدواج سنتی برگردم عقب عقد و عروسی رو با فاصله ی یک‌هفته میکنم.

یه لحظه هایی پشیمون میشم کلا از ازدواج 

شما چجوری بودید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من عقدم تنها حرفم اینه شوهرادم خوب باشه کافیه مدیریت رابطه با اقاس بیشتر تا مشکلی پیش نیاد 

هرچیم خانوم با درکتر باشه و همراه خوب کنار شوهرش

دیگ هیچی نمتونه رابطشونو خراب کنه

مگر مشکل دونفره باشه

مثلا من الان بشدت وابستشم یکم اخم کنه سرد شه افسردگی میگیرم لامصب

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اینکه من سختگیری میکردم چون خجالت میکشیدم طی عقد همسزم میومد خونمون اون طبقه پایین می‌خوابید منم طبقه بالا 😔خونشون هم نمیموندم چون به خانواده م احترام میذاشتن مامانشون خدا رحمت کته میگفتن عروسمونو ساعت 11 برسونین خانوادشون ناراحت نشن. خیلی کارم اشتباه بود

اینکه من سختگیری میکردم چون خجالت میکشیدم طی عقد همسزم میومد خونمون اون طبقه پایین می‌خوابید منم طبق ...

با این موضوع صددرصد موافقم من خونه مادرشوهرم از اول تا الان بیشتر از چندساعت نموندم و فکر میکنم همین باعث میشه احتراما حفظ بشه

والا من عقدم تنها حرفم اینه شوهرادم خوب باشه کافیه مدیریت رابطه با اقاس بیشتر تا مشکلی پیش نیاد هرچی ...

واقعا اخلاق مرد شرطه واقعاااا

اما نزار بفهمه افسردگی میگیره متاسفانه تو این زمینه مردا جنبه ندارن من وقتی دلتنگم میشم خیلی زنگ نمیزنم یه کم صبر میکنم خودش بیاد جلو (این حرف رو بعد از چند ماه مشاوره فردی و زوجی بهش رسیدم )