2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچم میپرسم ، شش سالشه ، هم سرفه خلطی داره هم آلرژی

با فاصله ۳ یا ۴ ساعته بده

زادتین خواب اوره دم خواب بده

برم هگزین الان بده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برای بچم میپرسم ، شش سالشه ، هم سرفه خلطی داره هم آلرژی

دیگه دکتر ب بچت چی داده

بچم نریضه نبردم دکتر اونم ۶سالشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دیگه دکتر ب بچت چی دادهبچم نریضه نبردم دکتر اونم ۶سالشه

والا من دیگه دکتر نبردم  یک ماه اخیر پنج تا دکتر متخصص و فوق تخصص بردم چهار روز هم بیمارستان نیکان بستری شد خوب شد دوباره رفت مدرسه بعد از یک هفته شروع شد ، سینوزیت داره همش عود می‌کنه ، من خودم دیگه خسته شدم ،خوددرمانی میکنم ، ایندفعه بیشتر گیاهی و بخور و داروی پلیوم دادم ،خداییش خوب بود خیلی بهتر شد ولی نمی‌دونم دوباره توی مدرسه از کی بدترشو گرفت دیگه کلا سرفه هاش  خلطی شد

والا من دیگه دکتر نبردم یک ماه اخیر پنج تا دکتر متخصص و فوق تخصص بردم چهار روز هم بیمارستان نیکان ب ...

طفلکی

ساشه روتالین بگیر. با ابجوش ب عمل بیارش توش نبات بربز بده بچه بخوره خیلی خوبه

دیگه دکتر ب بچت چی دادهبچم نریضه نبردم دکتر اونم ۶سالشه

بخور سرد و گرم هر دو رو میدم براش ، داخلشونم اکالیپتوس ، منتول و گلاب میریزم ،داخل بخور گرم هم بابونه و نعنا و اکالیپتوس 

طفلکیساشه روتالین بگیر. با ابجوش ب عمل بیارش توش نبات بربز بده بچه بخوره خیلی خوبه

اره اینم خیلی شنیدم ، البته من خودم به دونه و آویشن و چای کوهی بهش میدم ولی اثر نداره، اینم حتما امتحان میکنم❤️

بخور سرد و گرم هر دو رو میدم براش ، داخلشونم اکالیپتوس ، منتول و گلاب میریزم ،داخل بخور گرم هم بابون ...

ای جونم دستت درد تکنه ما نداریم هیچکدوما

عزیز ویتامین چی میدی بچت

بچم ۱۶ کیلوعه قدش هم نمیدونم ۱۰۰ ایناس .کم داره یا ن

اره اینم خیلی شنیدم ، البته من خودم به دونه و آویشن و چای کوهی بهش میدم ولی اثر نداره، اینم حتما امت ...

اینی ک میگم همون ۴تخم قدیم خودمونه ولی پاک شده و تمیز شده ووریز هست بچه میتونه بخوره حتما ب شوهرت بگو بره بخره با اب جوش دم بیارش توش نبات بریز بده عزیز دل

ای جونم دستت درد تکنه ما نداریم هیچکدوماعزیز ویتامین چی میدی بچتبچم ۱۶ کیلوعه قدش هم نمیدونم ۱۰۰ این ...

شربت مولتی ویتامین آسماویت بده بهش خیلی خوبه ،روزی پنج سیسی ، من اولای مریضیش روزی پنج سی سی هم زینک گلوکونات میدادم که دکترش گفت قطعش کن چون خود آسماویت زینک داره ،ویتامین دی هم چک کن اگه کمه براش بده ،ببرش یه چکاپ بده خیلی خوبه بفهمی چیاش کم و‌زیاده ،ویتامین دی دخترم ۱۵ بود خیلی کم بود