2821
2789
عنوان

شوهرم پست بی غیرت

1509 بازدید | 55 پست

اونیع ک بعد چند روز بیاد خونه مثل یابو سرشو بندازه پایین بیاد تو نه سلامی نه علیکی بعدشم تو به خودت رسیده باشی لباس خوشگل پوشیده باشه قیافت و اندام از اون ۱۰۰ برابر بهتر و سر تر باشه بعد شام مورد علاقه اون نره خرو درست کرده باشی خونه هم مرتب بعد بیاد مسخرت کنه بگه فکر کردی خیلی قشنگ شدی بعدشم بره تو اتاق درم ببنده بگه خستم خابم میاد نباید میومدم خونه🥺🥲💔💔

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید میگم این دیگه ادم نیست 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بیکاری واسه همچین کسی آرایش میکنی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اینجوری نابود میشین جفتتون. باید باهم صحبت کنید ببینید مشکل چیه

من مامانم مامانش باهاش حرف زدیم ادم نمیشه

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂
خودمم بهش میگم مرد نیستی

چی بگم هنگ شدم 

خو دردش چیه پرسیدی ازش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست