2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین یه لحظه

62 بازدید | 10 پست

بچها من حدود ۱۰ روزه بینی مو عمل کردم 

اما خیلیییییییی ورم داره یعنی از بینی قبلی خودم بزرگتر 

نوکش گرده پهنه وای دیشب گریه ام گرفت همه میگن میخابه ورمش‌ کوچیک‌ میشه 

توروخدا بیاین دلداریم بدین همین جوری نمونه یه وقت ؟

ببینم قرص آناهیل گفته بخوری ؟این همه ای که بهت میگن می‌خوابه نگفتن بعد از چند مدت و چند درصدش می‌خوابه ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

عزیزم فرم نهایی قطعا یه سال تا دوسال طول می‌کشه.منم خیلی خیلی ورم داشتم طوری که وقتی گچ بینی مو‌برداشت گفتم هرچی گوشت از دماغ ها اضافه بوده چسبوندی به دماغ من😂🤣😂🤣

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم قرص آناهیل گفته بخوری ؟این همه ای که بهت میگن می‌خوابه نگفتن بعد از چند مدت و چند درصدش می‌خوا ...

قرص آناهیل روزی دوتا میخورم

چرا عزیزم گفتن تا یه سال دیگه میخابه متاسفانه من صبرم کمه😂

جدی حالا خوب شده ؟

آره عزیزم عالی شده.واسه توهم میشه خیالت راحت 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
قرص آناهیل روزی دوتا میخورمچرا عزیزم گفتن تا یه سال دیگه میخابه متاسفانه من صبرم کمه😂

چند تا برات کلا تجویز کرده ؟قرصش اذیتت نمیکنه .جوشی چیزی ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20