2777
2789

هم تحصیلکرده است

هم دایره ارتباطی دوستانش زیاده

برونگرا و اجتماعی و زرنگ .

هر دقیقه منتظر این هستم یجور دیگه امتحانم کنه و چالش به وجود بیاره تا رفتار من رو بسنجه.

خیلی زیرکانه است نوع سوال پرسیدنش،اول به مخاطب جواب منفی رو تلقین میکنه

بعد تو اگه بخوای دروغ بگی احتمالش کمه چون خیلی احتمال داره موافقت کنی .

بعد انوقت ب من ساده میگه شما مشخصه زرنگ و باهوشی 😅😐😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

به درد نمیخورن این ادمها، با فردی که دلی هستی اون با سیاست باهت راه بیاد فقط ساعت 9 شب بذارش دم در کامیون حمل زباله ببرش. خودت درگیر این افراد نکن چون ذات دیگرشون خودشیفته بودنه. یکم بیشتر باهش اشنا شو به خودشیفته بودنش هم پی میبری. درضمن اتفاقی بیوفته همه تقصیرا با سیاست میندازه گردنت. زیاد باهش ارتبا بگیری تمام این خصوصیات رو ازش میبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چچقدر بدم از همچین مردایی میاد خیلی سمن

از خدا بیشتر ازمون الهی دارن😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

میشه یکم بیشتر ازش بگی؟ منم با چنین شخصیتی دارم آشنا میشم البته حضوری باهم بیرون نرفتیم شنیدم که چنی ...

خب شخصیت اصلیش تو حضوری هست

هنوز خودم به ریز اخلاقیاتش اشنا نیستم.

ولی بسیار دقیق هست مثلا من یبار بهش یه مسئله ای دو گفتم 

خودم یادم رفته بود ولی اون یادش بود که انجام نده .

یا اینکه باید عاقلانه حرف بزنی 

شوخی هم میکنه ولی الکی نمیخنده حرف مسخره بگی

خب شخصیت اصلیش تو حضوری هستهنوز خودم به ریز اخلاقیاتش اشنا نیستم.ولی بسیار دقیق هست مثلا من یبار بهش ...

میشه بپرسم شغلشون چیه؟ من خودم همیشه ادعای هوش داشتم ولی احساس میکنم جلوی اون کم میارم