2777
2789
عنوان

خودکشی

95 بازدید | 11 پست

می‌خوام خودمو راحت کنم هیچکسی رو ندارم که بهم اهمیت بده و دوستم داشته باشه خانواده دارم ولی یه خانواده الکی یه پدر معتاد ویک مادر خشک وبی احساس خواهرام  هم همینطوری اند خیلی تنهام دوست دارم خودمو بکشم وراحت شم چون تنها بودن خیلی اذیتم می‌کنه 

کاش منم مثل بقیه یه خانواده سالم خوب داشتم🥹🥹

چکار کنم دلم میخواد از تنهایی خودکشی کنم شما جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

معلومه که خودکشی نمیکردم

هر زندگی ای یه معایبی داره اما هیچ مشکلی دلیل نمیشه برای خودکشی

نشد که آدم تا از چیزی خوشش نیومد و ناراحت نبود که خودکشی کنه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
معلومه که خودکشی نمیکردمهر زندگی ای یه معایبی داره اما هیچ مشکلی دلیل نمیشه برای خودکشینشد که آدم تا ...

منم دلم نمی‌خواد خودمو بکشم🥲🥲ولی اینهمه تنهایی آزارم میده اینکه خانواده دارم ولی بودن ونبودنشون فرقی ندارن آزارم میده بی اهیتیشون بی محبتی شون کاش اصلا توی همچین خانواده ای به دنیا نیومده 

برای جبران کمبود محبتم باید از غریبه ها انتظار داشته باشم آخه وقتی خودم خانواده دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم نمی‌خواد خودمو بکشم🥲🥲ولی اینهمه تنهایی آزارم میده اینکه خانواده دارم ولی بودن ونبودنشون فر ...

میدونه سخته اما آروم باش 

سعی کن خودتو سرگرم کنی رفیقای خوب پیدا کنی با مادرت خوب و مهربون رفتار کن خودت سر صحبت رو باز کن

میدونه سخته اما آروم باش سعی کن خودتو سرگرم کنی رفیقای خوب پیدا کنی با مادرت خوب و مهربون رفتار کن خ ...

مادرم اصلا مثل مادری دیگه نیست خشک واصلا تا باحال یکبار هم یادم نمیاد به ما حرف محبت آمیزی زده باشه 

مادرم اصلا مثل مادری دیگه نیست خشک واصلا تا باحال یکبار هم یادم نمیاد به ما حرف محبت آمیزی زده باشه

خب تو شروعش کن

شاید دست خودش نیست مشکلات زندگی اینطوریش کردع