2777
2789

تو اقدامم.. ماه سومه اقدام کردم.ایشالا تا ده دوازده روز دیگه معلوم میشه مامان شدم یا نه.خیلی دوس دارم بچه دارشم.31 سالمه.اما تازه دوساله استخدام شدم.تو کارم هم خیلی پیشرفت کردم.امروز رییسم اومد گفت احتمالا یه کار جدید بهم بدن که تو شرایطم خیلی تاثیر داره.یهو تو دلم خالی شد.البته از پارسال حرفش بود اما جور نشده بود.تو هفته آینده قراره کاراش انجام شه ایشالا.ناراحت شدم.اینهمه مدت خبری نبود.حالا که میخوام مامان شم همه چی داره پیش میاد.میترسم کار جدیدم جورشه بعد باردار شم بیفتم تو مرخصی و لطمه بخوره به کارم.ازونورم خیییلی دلم بچه میخوااد😖😖😖😥.. همش میگم خدایا.. هرچی صلاحمه همون بشه.. ولی ته دلم دودلیه عذاب وجدان میده بهم..حتی یه آن به ذهنم رسید اگه خدایی نکرده باردار نبودم فعلا دیگه اقدام نکنم😞..خیلی کلافم.. شما بودین چکار میکردین؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون دولتیه؟یعنی بعد از مرخصی هست هنوز؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

عزیزم کارهمیشه هست ولی بچه شایداگه جلوش بگیری دیگه بچه دارنشی حالاهم چه معلوم قراره این ماه حامله بشی پس جلوشونگیروبه کارت برس بعدبه دنیااومدنش هم بگذارپیش مامانت یایه نفردیگه

پشتکار وارادت قوی باشه از پس هر دوش برمیای ایشالله.اصلا فکرشو نکن.☺☺

واای.. یعنی میشه؟خدا کمکم کنه

کارتون دولتیه؟یعنی بعد از مرخصی هست هنوز؟

آره عزیزم.دولتیه.ولی خب تازه دوساله استخدام شدم.خیلی هم زحمت کشیدم تو این دوساله.اصلا دلم نمیخواد به کارم لطمه بخوره.اونم الان😞

عزیزم کارهمیشه هست ولی بچه شایداگه جلوش بگیری دیگه بچه دارنشی حالاهم چه معلوم قراره این ماه حامله بش ...

خودمم از همین میترسم.. خیلی بچه دوست دارم.عااشق نوزادم.تازه همین دوماهم که باردار نشدم چشمم ترسیده نکنه مشکلی باشه

آره عزیزم.دولتیه.ولی خب تازه دوساله استخدام شدم.خیلی هم زحمت کشیدم تو این دوساله.اصلا دلم نمیخواد به ...

بنظرم حالا که کارتون میمونه و به امروز فردا بند نیست و میتونین بهش امیدوار باشین اگر فکر میکنین تا آداپته شدن با شرایط جدید کاریتون کمتر از ۳ ماه طول میکشه اقدام نکنین ولی اگر بیشتر از این حرفاست بچه رو تو الویت بذارین ان شاالله بعدا بازم فرصت واسه پیشرفت دارین....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.