2777
2789
عنوان

خونه هاتون تو چه وضعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
اها پاشو جم کن با خیال راحت بشین

آره والله البته اگه بتونم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
مال من افتضاح فقط فعلا گردگیری کردم جارو و طی مونده با مرتب کردن لباسا و شستن سرویس وووو

گردگی ی از همه سخت تره خپبه حالا اونو تو انجام دادی

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت الان من به دعوای وحشتناک با همسرم ویه کتک کاری اساسی وکوفتگی بدنم الان😔هر کی حرف از فداکاری و آسان گرفتن ‌عشق می‌زنه چرته ازدواج همه اش یه قرارداده که باید حواست جمع کنی سرت کلاه نره فقط👌مجردا حواسشون جمع شه عشقم فقط خودت وخواسته هات از خود گذشتی کنی تهش دلت میسوزه بیشتر

اشپزخونه ترکیده پسرم هم فقط میگه منو تو بغل بخوابون😐

پسرم با باباش رفتن خونه ی مادرشوهرم ،پسر منم اینجوریه الان ی آرامشی دارم که بیاوو ببین

وضعیت الان من به دعوای وحشتناک با همسرم ویه کتک کاری اساسی وکوفتگی بدنم الان😔هر کی حرف از فداکاری و ...

چرا دعوا کردین🤦🏼‍♀️

از من هنوز دو ماهش نیست که بفرستمش بیرون😂

خدا حفظش کنه عزیزم ،ماله من ۴سالشه